A Dinamikus Kormányzás minimalizálja a fáradást – a nehéz körülmények közötti haladás nehezét átvállalja

Volvo Dinamikus Kormányzás

Előre. Fordul. Hátra. Fordul. Bárcsak ilyen egyszerű lenne a manőverezés egy építési területen! Ha nehézzé válnak a körülmények és szűk a hely, a nyak, a hát és a vállak viselik a munka nehezét. Vagy csak vették. A Volvo Dinamikus Kormányzás elnyeli a zavaró hatásokat, még mielőtt elérnék az Ön izmait. És egyetlen ujjal is kormányozhat – akár 85%-kal csökkentve a test kifáradását.

Tegye próbára a Volvo Dinamikus Kormányzást
Az I-Shift váltó kiválóan alkalmas nehéz terepre

I-Shift – a világ legintelligensebb sebességváltója

Egyszerű, megbízható és rendkívül hatékony, az I-Shift a legnépszerűbb fokozatváltási rendszerünk. Megszünteti a nehéz terep nehézségét, és segít a könnyű manőverezésben, az elakadás kisebb kockázata mellett, valamint akár öt százalék üzemanyagot is megtakaríthat.

Az új, megerősített és továbbfejlesztett I-Shift a rendkívüli igénybevételt jelentő alkalmazások során is bizonyít. Ráadásul minden hajtásképlethez, még a meghajtott első tengelyű teherautókhoz is rendelhető.

Váltson I-Shift sebességváltóra
A Dynafleet valós idejű adatokat nyújt teherautójáról, ezzel teszi lehetővé a nyereségességet

Dynafleet – maximalizálja termelékenységét

Helyek, rakományok és szintek. Vezetési idők. Károsanyag-kibocsátási jelentések. Üzemanyag-fogyasztás. A Dynafleet valós idejű rálátást nyújt valamennyi teherautójának adataira – segítve a termelékenység maximalizálását és a nyereségesebb döntések meghozatalát.

Fedezze fel a Dynafleet szolgáltatásait
Tudja meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a Volvo FMX teherautóból építőipari munka során

Fejlessze képességeit

Az építőipari vezetés speciális feladat, és a megfelelő képességek jelentős különbséget teremtenek. „Munkavégzés az építőiparban” tanfolyamunk – a Volvo járművezető-továbbképzési program részeként – magasabb szintre emeli terepvezetési technikáját. Segít továbbá, hogy a legtöbbet hozza ki teherautója terepjárási jellemzőiből, és maximalizálja a teljesítményét. A lehető legtermelékenyebbé téve a munkaterületen eltöltött idejét.

A Munkavégzés az építőiparban tanfolyam
Intelligens kialakítású alváz fokozza a termelékenységet

Az okos alváz

Termelékenyebbé teheti Önt egy alváz? Ez biztosan. A GRAS-G2 légrugós hátsó felfüggesztés páratlan, 300 milliméter szabad hasmagasságot kínál, az áttervezett hasrész pedig olyan alapos védelemmel rendelkezik, hogy csak a legnagyobb sziklák lassíthatják le. A jobb tapadás és a kevesebb vibráció gyorsabb és kényelmesebb haladást eredményez, ami akár 10 kilométer/órával nagyobb átlagsebességgel fokozhatja termelékenységét.

Fedezze fel az alvázat
A nagyobb terhelhetőség pénzt takarít meg Önnek

Nagyobb terhelhetőség

A termelékenység fokozásának egyik leghatékonyabb módja a terhelhetőség növelése. Ezért megerősítettük az első felfüggesztést, 18 tonnáról 20 tonnára emeltük a teherbírását. Amennyiben a legnehezebb terheket is szeretné elvinni, immár akár gyári kivitelű öttengelyes konfigurációkat is rendelhet – Ön ezzel időt és az utólagos átalakítás költségét takarítja meg.

Tudjon meg többet az öttengelyes kialakításokról
Az Eredeti Volvo Alkatrészek biztosítják a teherautó hosszú élettartamát és segítenek Önnek hatékonyabban dolgozni

Termelékeny alkatrészek

"Az Eredeti Volvo alkatrészek fenntartják teherautója Volvo minőségét. Biztosítják, hogy hosszabb ideig a területen maradhasson, segítik a gazdaságosabb üzemelést, valamint a hatékonyabb munkavégzést. A világszerte 140 piacra kiterjedő szervizhálózatunk és fejlett logisztikai rendszerünk pedig biztosítja az időben történő kiszállítást – a szükséges alkatrész soha nincs messze.

Fedezze fel az Eredeti Volvo Alkatrészeket
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Maximalizálja termelékenységét

Hívja fel helyi Volvo Trucks kereskedőjét, vagy ugorjon be hozzájuk! Segítenek a legtöbbet kihozni minden egyes kilométerből.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt