A Volvo FM motorját aprólékos munkával, maximális üzemanyag-megtakarításra terveztük

Leginkább üzemanyag-hatékony motorjaink

Motorkínálatunkat aprólékosan üzemanyag-megtakarításra tervezték, a teljesítménnyel szembeni kompromisszumok nélkül. Optimalizáltuk az égéstér geometriáját. Függőleges, középen elhelyezett befecskendezőegységeket terveztünk. Megnöveltük a gáztöltési viszonyt...

És folytathatnánk tovább (és tovább) műszaki eredményeink sorát. A legfontosabb azonban ezekkel az innovációkkal kapcsolatban, hogy milyen hatással bírnak üzleti eredményére. És a környezetre.

Ismerje meg motorjainkat
Az Automatikus Kipörgésgátló Rendszer maximalizálja az üzemanyag-hatékonyságot

Automatikus Kipörgésgátló Rendszer

Igényli a meghajtott első tengelyt. De kutatásaink szerint csak az üzemidő 2–5%-ában van rá szüksége. A többi esetben csak pazarolja az üzemanyagot. Az Automatikus Kipörgésgátló Rendszer segít maximalizálni az üzemanyag-hatékonyságot. Amikor nincs szükség a nagyobb tapadásra, akkor a rendszer automatikusan leválasztja az első tengelyt a hajtásról, ezzel csökkentve a felhasznált üzemanyag mennyiségét.

Fedezze fel az Automatikus Kipörgésgátló Rendszert!
Az I-Shift egy kézi kapcsolású sebességváltóhoz képest akár öt százalékkal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást

I-Shift – egyszerű, megbízható és rendkívül üzemanyag-hatékony

Az I-Shift a jármű tömegét, az út dőlésszögét, a sebességet és a gyorsulást figyelve és lereagálva maximalizálja a teljesítményt és a hatékonyságot. Egy Volvo dízelmotorhoz kapcsolódva egy kézi kapcsolású sebességváltóhoz képest akár 5 százalékkal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Az új, megerősített és továbbfejlesztett I-Shift a rendkívüli igénybevételt jelentő alkalmazások során is bizonyít. Ráadásul minden hajtásképlethez, még a meghajtott első tengelyű teherautókhoz is rendelhető.

Ismerje meg az I-Shift sebességváltót
Fuel Advice – megtakarításra tervezve

Fuel Advice – csökkenés, tartósan

Folyamatosan tartsa üzemanyag-fogyasztási célkitűzéseit! És nézze, ahogy azok egyre zsugorodnak, amint hatékonyabbá válik. Vegye igénybe Fuel Advice szolgáltatásunkat, és kijelölünk Önnek egy személyi üzemanyag-fogyasztási tanácsadót! A tanácsadó rendszeres elemzései, szakértő útmutatásai és gyakorlati segítsége jóvoltából azonnali üzemanyag-megtakarítást érhet el, ami évről évre tovább javul.

Mennyit takaríthatna meg Önnek a Fuel Advice?
A Dynafleet és a továbbképzés összedolgoznak az üzemanyag-hatékonyság érdekében

Fedezze fel az adatok hatalmát

A Dynafleet és a járművezető-továbbképzés együttesen akár hétszázalékos üzemanyag-megtakarítást eredményezhetnek. 

Dynafleet – kövesse nyomon üzemanyag-hatékonyságát

Ismerje meg intelligens flottakezelő rendszerünket! Kövesse nyomon teherautói és járművezetői teljesítményét valós időben, és tekintse meg az automatikusan generált üzemanyag-hatékonysági értékeléseket! Ezután végezzen összehasonlításokat, vegye észre a trendeket és alkalmazzon jövedelmező, üzemanyag-megtakarító változásokat!

Fedezze fel a Dynafleet szolgáltatásait

Járművezető-továbbképzés – kis változtatások, nagy megtakarítások

Gazdaságos Vezetés tanfolyamunk segít a legtöbbet kihozni minden csepp üzemanyagból. Ez a jól bevált szisztematikus megközelítés a Volvo Trucks Járművezető-továbbképzési program részeként üzemanyag-hatékony vezetési szokásokat, valamint fenntartható, hosszú távú megtakarításokat alakít ki – és a Dynafleet jelentésekkel együtt a leghatékonyabb.

Volvo járművezető-továbbképzés

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Hadd guruljon a megtakarítás

Az üzemanyag-fogyasztás kulcsát már a kezdeteknél megkapjuk. Helyi Volvo Trucks kereskedője az üzemanyag-megtakarítás szakértője. Miért ne kérne tőle segítséget?

Találja meg a legközelebbi kereskedőt