A Volvo FMX lökhárítója polipropilén burkolatú

Kettős erejű lökhárító

A nagyszilárdságú acélból készült lökhárító szívós. Olyan szívós, hogy akár egy kőrakásnak is nekihajthat, és alig vesz majd észre sérülést. Vastag polipropilén burkolat védi a lökhárítót.

A lökhárító háromrészes kialakítású, a csavarok pedig könnyen hozzáférhetők, így saját maga is kicserélheti a sérült alkatrészeket – megspórolva Önnek egy utat a szervizbe és növelve az üzemidőt.

Az Elülső Aláfutásgátló Rendszer megvédi a személyautók utasait

Az Elülső aláfutásgátló rendszer (FUPS)

A teljes alsó homlokrész dobozos felépítésű. Az egyes alkatrészek együttműködnek a többivel, rendkívül robusztus szerkezetet alkotva egy személyautóval való frontális ütközés esetén. A FUPS rendszert arra tervezték, hogy hátrahajolva elnyelje az erőhatások egy részét, és ezzel védje a személyautó utasait.

A csúszólemez védi a motort és csökkenti a por felkavarodását

A csúszólemez

A terepen való haladás veszélyt jelenthet motorjára nézve. Ezért kaphat a Volvo FMX egy három milliméter vastag áttervezett csúszólemezt, az opcionális kiegészítő megvédi az olajteknőt, a csöveket és a hűtőt. Minden olyan alkatrész védelmet kapott, amely megsérülhet terepen haladva – még tolatáskor is. Poros környezetben haladva pedig csökkenti a por felkavarodását is a teherautó alatt.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Vezetés elölről

Kezdje elöl! De ahogy körbejárja a Volvo FMX-et, látja majd, hogy miért ez a legrobusztusabb teherautó, amelyet valaha készítettünk. Kérje el a kulcsokat Volvo Trucks kereskedőjétől!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt