Volvo FMX kormányzott segédtengellyel

Vegye a kanyarokat a saját ritmusában

Több tengelyen kell elosztania a terhelést? A kettős első tengely ideális megoldás. Csak egy tengelyt kell meghajtania? Ismerje meg a Tridemet, és a legszűkebb fordulókört, amelyet valaha látott!

Kormányzott segédtengely fokozza a termelékenységet

Tridem

Az egy első tengelyes 8×4-es Tridem bogis hátsó felfüggesztést alkalmaz, amelyből a segédtengely hidraulikusan kormányzott. Az eredmény rendkívüli manőverezőképesség és páratlanul szűk fordulókör. Így kevesebb időt tölt a megállással, fordulással és tolatással, és többet a tényleges vezetéssel.

A Tridem bogi több előnyt is kínál. A felemelt segédtengely csökkenti a gumiabroncsok kopását, illetve az üzemanyag-fogyasztást. A minden hátsó tengelyen optimalizálható nyomás jobb tapadást biztosít (a légrugózás jóvoltából). A még jobb tapadás érdekében pedig módosíthatja a tengelyterhelés eloszlását.

Kettős, kormányzott első tengely a nagy első terheléshez

Kettős első tengely

Ha nagy vagy magasra esik az első terhelés – például egy darus felépítmény vagy egy betonszivattyú esetén – a kettős első tengelyt és meghajtott bogit alkalmazó 8×4 biztosítja a szükséges manőverezőképességet.

Tapasztalja meg a Volvo FMX manőverezőképességet a kormányozható tengelycsoportok jóvoltából

Így forduljon

Szeretné megnézni, milyen szűken fordulhat? Látogasson el helyi Volvo Trucks kereskedőjéhez, és tapasztalja meg működés közben a kivételes manőverezőképességét!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt