Volvo FMX összkerékhajtással a kiváló tapadás érdekében

Vegye át az irányítást

A differenciálzár működtetése történhet automatikusan vagy manuálisan – tengelyenként vagy valamennyi meghajtott tengelyen. Valamennyi differenciálmű zárható menet közben is, ez biztosítja azt a szükséges irányítást, amivel mozgásban tarthatja teherautóját.

Ha csak szükség esetén használja a differenciálzárat, üzemanyagot takarít meg és csökkenti a sebességváltó kopását és elhasználódását – csökkentve a költségeket és az állásidőt egyaránt. 

A Volvo FMX összkerékhajtású kivitelei esetén immár alapfelszerelés az ATC, az Automatikus Kipörgésgátló Rendszer

Meredek emelkedőkre tervezve

Az új meghajtott első tengelyt nagy nyomatékra és terhelésre tervezték. Továbbá a korábbi modellekhez képest 100 milliméterrel előrébb került – sokkal jobb megközelítési szöget eredményezve meredek emelkedők megközelítésekor (28° meghajtott első tengely és 13 R 22,5 méretjelzésű abroncs esetén). 

Volvo FMX áramvonalas hasvonallal

Minden védelemmel ellátva

A szabad hasmagasság fontos a számunkra. És Önnek is. Ezért a párhuzamos és az összekötő rudakat a tengellyel párhuzamosan helyeztük el, a tengelyház burkolatán belül. És biztosítottuk a fékkamrák és az üzemanyagtartályok védettségét az alvázon, így semmi nem akadályozza az áthaladását farönkökön, sziklákon és köveken.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Próbálja ki a vezetést összkerékhajtással

Kapcsoljon egy tengelyt vagy akár mindet! Helyi Volvo Trucks kereskedője bemutatja Önnek a gombokat. A többi Önön múlik!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt