Volvo FMX szín

Nem fekete. Raven.

Kifejlesztettünk egy kifinomult barnásfekete színt kifejezetten a Volvo FMX belteréhez. És elneveztük Ravennek. Kevésbé érzékeny a szennyeződésekre, így ideális az építési területekre.

Volvo FMX műszerfal

Információk egyetlen pillantással

A műszeregység a fontos információkat elöl és középen jeleníti meg, míg a kevésbé gyakran használt kezelőszervek távolabb találhatók. Az áthelyezhető kapcsolók jóvoltából eldöntheti, hogy mely funkciók legyenek a legközelebb a kormánykerékhez.

Volvo FMX funkciók

Funkciók gombnyomásra

A bajuszkapcsolókról számos funkció a kormánykerékbe ágyazott kezelőszervek közé költözött. Ezek feladatuknak megfelelően logikusan csoportosítva találhatók meg úgy, hogy ujjal is könnyen felismerhetők legyenek.

Hatalmas tér tárolásra

Rengeteg hely dolgainak

A tágas elülső, ágy alatti, hátsó és külső tárolók az Ön saját igényeihez igazíthatók. Az elektromos szárítószekrény a felső ágyra vagy a fülke falára szerelhető, és gyorsan megszárítja ruháit, törölközőit és cipőit.

Emellett számos tárolóhely segíti a tárgyak, például az iratok rendszerezését. A beépített madárfürdő a műszerfal tetején tökéletes hely az apró-cseprő holmik számára. Tollainak és telefonjának is talál helyet, és az USB csatlakozó sem hiányzik. Egy kihajtható palacktartó is a rendelkezésére áll.

Volvo FMX kormánykerék

Egy kiváló kormánykerék

A kormánykerék könnyen állítható, és tágas teret biztosít térdei számára. A kormánykerék ergonomikus kialakítása különféle fogási lehetőségeket kínál – így egész nap kényelmes. Ha pedig egy kis plusz luxusra vágyik, választhat bőrbevonatot is.

Az új vezetőülés

Egy kiemelkedő ülés

A vezetőülés kiváló támasztást, szélesebb állíthatósági tartományt, illetve nagyobb lábteret kínál, hosszirányban 20 centiméteres, függőlegesen pedig 10 centiméteres tartományban állítható. Négy különféle kárpitozás közül választhat, és minden eddiginél kényelmesebben ülhet benne.

Tágas alsó ágy

Intelligens megoldás az alvásra

Ne kössön kompromisszumokat az alvás minőségében csak azért, mert a fülkében tölti az éjszakát. Az alsó ágy 70 centiméter széles, 16 centiméteres zsákrugókat alkalmaz és három különféle keménységi szinttel rendelhető. És az ágy elhagyása nélkül vezérelheti a belső világítást, az ébresztőt, az állóhelyzeti fűtést, az audió rendszert, az ablakokat és a zárakat.

Volvo FMX rendszerek szolgáltatásokhoz

Szolgáltatások és infotainment rendszere

Könnyen kezelhető navigáció, Dynafleet, továbbfejlesztett kommunikációs lehetőségek és kiváló hangélmény. A Volvo Trucks új, a szolgáltatások és az infotainment számára kifejlesztett integrált rendszere egyetlen kezelőfelületen kínálja mindezt – egy hét hüvelyk képátlójú érintőképernyőn. Kezelheti érintéssel, hangvezérléssel vagy a kormánykerék gombjaival is

Gondolja újra a fülkében megélt élményt.

Volvo FMX könnyen használható rendszerek

Egyszerűen használható

Egyszerűsítse le a szolgáltatások és az infotainment kezelését. Ez egyértelmű előnyöket kínál: jobb, biztonságosabb vezetői élményt, könnyebb navigációt és még hatékonyabb flottakezelést.

A rendszer a fülke audio- és szórakoztatórendszerét a Dynafleet flottakezelő rendszerrel és navigációs funkciókkal kombinálja.

A szolgáltatások és az infotainment integrációja azt jelenti, hogy minden kezelése egyszerű. Érintse meg a képernyőt, nyomja meg a kormánykerék gombjait vagy használja a hangját. Válassza azt, ami Önnek a leginkább kényelmes.

360 fokos belső áttekintés

Lent a fülke belsejének interaktív áttekintését találja. Kattintson a szövegdobozokra a részletes információkért. Kattintson a „Teljes képernyő” gombra az élmény fokozásához. A bemutatott termékjellemzők és funkciók általános jellegűek, és eltérhetnek az Ön adott teherautójától!

VT

Másszon fel és essen szerelembe

Ha szeretné alaposan megismerni a Volvo FMX fülkéjét, lépjen kapcsolatba helyi Volvo Trucks kereskedőjével! Örömmel bemutatják Önnek a fülkét.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt