Minél többet használja, annál jobban néz majd ki.

Asok George

külső formatervező, Volvo Trucks

A kialakítás különlegességei fokozzák a robosztusságot: a Volvo FMX nagy szabad hasmagasságának szemléltetése

Nagyobb. Jobb. Erősebb

A Volvo FMX valamennyi ismerős eleme megtalálható rajta, ám továbbfejlesztve vagy megerősítve. A gallytörő rúd nagyobb és erősebb, akárcsak a lökhárító sarkai. A középső vonóberendezés öntött acélból készül, és akár 32 tonnát is húzhat. Az új fényszórók pedig magasabbra kerültek, ahol kisebb a kockázata a sérülésüknek.

A Volvo FMX karosszériaelemeit úgy tervezték, hogy könnyen eltávolíthatók, cserélhetők legyenek

Idő-megtakarító kialakítás

Figyelje meg a kívül elhelyezett rögzítőket a lökhárító sarkainál és a fülkepaneleknél! Ezek nemcsak hozzájárulnak a teherautó robusztus megjelenéséhez, de lehetővé teszik azt is, hogy saját maga gyorsan kicserélhesse a paneleket. Mindez része az értéknövelt funkcionalitás filozófiánknak – és csökkenti a szervizben töltött időt.

A Volvo FMX lökhárítója: ellenálló és praktikus

A homlokrész – minden az üzemidőről szól

A polipropilén bevonatú acél lökhárító arra készült, hogy szinte mindennek ellenálljon, aminek nekihajthat (vagy belehajthat). Két kivételesen erős védőrácsot is választhat erőteljes bi-xenon fényszórói számára. A három milliméter vastag csúszólap pedig biztosítja a hasrész érintetlenségét. Bármi is legyen a feladat, a Volvo FMX így csak megy tovább.

Tudjon meg többet a homlokrészről
Volvo FMX fellépő

Építésre tervezve

Építőipari járművezetőként gyakran kell be- és kiszállnia a fülkéből. Az alacsony, felhajló fellépő meggyorsítja ezt, a csúszásmentes kialakítás pedig biztonságosabbá teszi. A vékony tükörkarok kiváló elülső kilátást biztosítanak, a magasan elhelyezett légbeömlők pedig a hátsó kilátást javítják. És akkor sem kell aggódnia, ha sár ragad a szélvédőjére – csak másszon fel a fülke elejére a tisztításhoz. Minden részletmegoldást az Ön és a teherautó életmódjának megfelelően terveztek meg.

Válasszon több mint 650 szín közül! Amelyek mindegyike zöld.

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek.

Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja.

A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

VT

Ütögesse meg egy kicsit

Rúgjon bele! Álljon fel a lökhárítóra! Lökdösse meg a fényszórókat! Helyi Volvo Trucks kereskedője bemutatja Önnek, hogy milyen robusztus a Volvo FMX.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt