Az építőipari óriás

Robusztus, masszív és rendkívül erős.

A Volvo FMX az eddigi legrobusztusabb teherautónk. És annak is látszik. A homlokrész masszív és rendkívül erős. Emellett intelligens is. Olyan anyagokat alkalmaztunk, amelyek bírják az igénybevételt, a paneleket pedig úgy alakítottuk ki, hogy saját maga is kicserélhesse őket. Így kevesebb időt tölt majd a szervizben, és többet munkával.

A Volvo FMX fülke belseje, a képen a kormánykerékkel

Semmi nem zavarja Önt. Minden segíti Önt a munka elvégzésében. Ez a Volvo FMX fülkéjének belső tere. Letisztult vonalak, okos műszerek és egy kiváló kialakítású ülés. Emellett rengeteg helyet talál holmijai számára. És egy gyakorlatilag szennyeződésálló szín, amit Ravennek neveztünk el.

Az FMX úton oldalnézetből

Üzemanyag-hatékonyság, beépítve

Az optimalizált motor. Automatikusan aktivált kipörgésgátló rendszer. Az üzemanyag-megtakarító alváz. Az intelligens sebességváltó. Az üzemanyag-hatékonyságot beleterveztük a Volvo FMX-be.

Mennyit takaríthatna meg?
Szívós és robusztus járműnek terveztük

Tiszta izom

Nagyobb. Erősebb. Szívósabb. A Volvo FMX a legrobusztusabb teherautó, amelyet valaha készítettünk.

Tudja meg, milyen robusztus a Volvo FMX
Fokozott üzemidő: egy teherautó, amely keményen dolgozik

Üzemidő – ez éltet minket

Az állásidő felemészti a nyereségét. Ezért a Volvo FMX-szel kapcsolatosan mindent arra terveztek, hogy a munkaterületen tartsák a teherautót, ahová tartozik.

Így tesszük ezt lehetővé
Mozgékonynak készült: a Volvo FMX munka közben

Kivételes mobilitás

Automatikus Kipörgésgátló Rendszer. Volvo Dinamikus Kormányzás. Üdvözöljük az építőipari teherautók mobilitásának új korszakában!

Gondoskodunk a mobilitásról
A Volvo FMX jellemzői segítik fokozni a termelékenységet

Hogyan teheti termelékenyebbé járművezetőit?

Tervezzen egy alvázat, amely szereti a nehéz körülményeket! Fejlesszen ki olyan mobilitási jellemzőket, amelyek fokozzák a menetkényelmet! És segítse a járművezetőket off-road képességeik fejlesztésében!

Legyen termelékenyebb
VT

Ismerkedjen meg közelebbről a Volvo FMX-szel

Tegyen fel kérdéseket! Keressen alkatrészt! Jelentkezzen karbantartásra! Specifikálja tökéletes teherautóját! Mindez Volvo Trucks kereskedőjénél lehetséges.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt