Volvo FM: százszázalékos üzemidőt ígér az Arany Szerződés

100% üzemidő – garantálva

Prémium dizájn, a legmagasabb minőségű alkatrészek, kiemelkedő szervizelés és kiterjedt támogató hálózat. Ehhez adja hozzá telematikai technológiánkat és a Volvo Arany Szerződést, és megkapja a 100%-os üzemidő garanciáját! Ez azt jelenti, hogy teherautója mindig rendelkezésére áll, amikor szüksége van rá. Ha pedig mégsem, biztosítunk egy másik teherautót Önnek, vagy pénzügyi kompenzációt nyújtunk.

Növelje üzemidejét
telematics

TELEMATIKAI ÁTJÁRÓ – AZ ÖN FEDÉLZETI SZERELŐJE

Ez az okos technológia lehetővé teszi, hogy a szerviz lássa a motorra, a futásteljesítményre és az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozó információkat. A szerelők a diagnosztikai hibakódokat is látják, valamint nyomon követik a fontos alkatrészek (fékbetétek, tengelykapcsoló, akkumulátor, stb.) állapotát. Az ilyen megfigyelés csökkenti a nem tervezett leállások számát. Ez egyben azt is jelenti, hogy a szerviz teljesen felkészül az Ön érkezésére, így a lehető legrövidebb időn belül folytathatja útját.

 

Volvo Action Service: egyetlen gombnyomásra elérhető

Volvo Action Service On-Call – csak egy gombnyomás

Egy nem tervezett leállás a semmi közepén? Nyomja meg a VAS On Call gombot, és összeköttetésbe kerül egy olyan kezelővel, aki beszél az Ön nyelvén (a teherautó ellenőrzi a digitális tachográfban lévő kártya nemzetiségét)! A kezelő ismeri az Ön tartózkodási helyét, alvázszámát, és átadhatja a diagnosztikai hibakódokat a szerelőnek. Üljön nyugodtan, már úton van a segítség!

Szerezzen VAS gombot
Volvo FM innovatív biztonsági jellemzővel

Kevesebb baleset. Jobb üzemidő

A biztonság megszállottjai vagyunk. A génjeinkben van. És ez alapvető szempont minden Volvo teherautó megtervezésekor is. Minél kevesebb baleset éri, annál több időt tölthet az utakon teherautója (és a járművezető). A Volvo FM innovatív biztonsági termékjellemzői biztosítják a teherautó, az Ön és a többi közlekedő védelmét.

Életmentő biztonsági funkciók
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

100%-os üzemidőt szeretne?

Helyi Volvo Trucks kereskedője mindent tud az üzemidő növeléséről. Látogasson el hozzájuk vagy hívja fel őket!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt