A Volvo Dinamikus Kormányzás akár 85 százalékkal csökkenti a vezető nyakát, hátát és vállait érő terhelést

Volvo Dinamikus Kormányzás

Forradalmasította a vezetést. Vonathoz hasonló stabilitás nagy sebességnél. Erőfeszítés nélküli irányítás kis sebességnél. És tökéletes pontosság tolatáskor. A Volvo dinamikus kormányzás akár 85%-kal fokozza a kormányzási erőt - ami jelentősen csökkenti nyakának, hátának és vállainak igénybevételét.

Volvo Dinamikus Kormányzás
Volvo Dinamikus Kormányzás

I-Shift – a világ legintelligensebb sebességváltója

Egyszerű, megbízható és rendkívül hatékony – az I-Shift átalakította a fuvarozást. A járművezetők szeretik, mert nincs nehéz kuplungpedál, nem kell küzdeniük a váltókarral és minden fokozatváltás tökéletesen időzített. Emellett akár 5% üzemanyagot is megtakarít, így az üzemeltetők is szeretik.

Váltson I-Shift sebességváltóra
Az új Volvo FM nagyobb terhelhetőséget jelent

Sok teherautónak nőtt a tömege. Ennek nem. Tömegoptimalizálási programunk 75 kilogrammtól szabadította meg a Volvo FM teherautót – bármiféle kompromisszumok nélkül, ugyanis a programot az egyes teherautók alkalmazásához igazítottuk.

Ha egy teherautó megengedett össztömege közelíti a 18 tonnát, a kiegyensúlyozás miatt egy plusz kiló a vontatón három kilóval csökkenti a teherbírást. Ez azt jelenti, hogy a Volvo FM tömegcsökkenése háromszor ekkora teherbírás-növekedési lehetőséget kínál – plusz 225 kilogrammot. Termelékenyebbé téve Önt. És nyereségesebbé minden fuvart.

A tökéletes járművezetői környezet az új Volvo FM fedélzetén

A tökéletes környezet – munkához és pihenéshez

Attól a pillanattól, hogy felmászik a Volvo FM fülkéjébe (az extra alacsony fellépőt használva), a műszak végéig megtapasztalja majd, hogy mindent arra terveztek, hogy termelékenyebbé tegyék Önt az út során. És nagyobb kényelmet biztosítsanak a nap végén.

Pillantson be a fülkébe
A Dynafleet segít maximalizálni a termelékenységet

Dynafleet – maximalizálja termelékenységét

Helyek, rakományok és szintek. Vezetési idők. Károsanyag-kibocsátási jelentések. Üzemanyag-fogyasztás. A Dynafleet valós idejű rálátást nyújt valamennyi teherautójának adataira – segítve a termelékenység maximalizálását és a nyereségesebb döntések meghozatalát.

Fedezze fel a Dynafleet szolgáltatásait
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Legyen termelékenyebb

Beszéljen helyi Volvo Trucks kereskedőjével! Segítenek a legtöbbet kihozni minden egyes kilométerből.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt