Könnyen specifikálható alváz valamennyi szállítási feladathoz

Mennyire sokoldalú?

Nagyon. Az üzemanyagtartályok bármelyik oldalra kerülhetnek. Megváltoztathatjuk a szerszámosládák, az üzemanyagtartályok és az AdBlue-tartályok elhelyezkedését. Az alváz hátsó részének hossza 50mm-es lépcsőfokonként változtatható. Tengelytávolságok széles választékát kínáljuk. És ezek mindegyikét gyárilag pontosan az Ön specifikációjához igazíthatjuk.

Ismerje meg az alváz-kialakítást
Volvo FM személyre szabott kialakításban a gyárból

Gyári garancia

Volvo FM-je egyedülálló lesz. Amint megrendelik, a gyár optimalizálja a specifikációját. Extrém alkalmazásokra az alváz személyre szabottan is elkészíthető gyárunkban. Mindez javítja a minőséget, csökkenti a szállítási időt és teljesebb garanciát biztosít Önnek – a teljes Volvo csomagot.

A Volvo Felépítményezési Interfésszel könnyű

Okos kábelezés

A Volvo FM felépítményezői interfésze azt jelenti, hogy a felépítményező rácsatlakozhat a teherautó elektromos rendszerére, és személyre szabhatja a funkciókat. Az interfész amellett, hogy biztosítja a kiegészítő berendezések tápellátását, lehetővé teszi a járművezető számára, hogy a műszerfalról és a távirányítóval is vezérelhesse azokat.

Bővebb információk a Felépítményezési Interfészről
Volvo FM megnövelt terhelhetőségű tengelyekkel

Tengelyek gazdaságossága

Megnöveltük a tengelyek terhelhetőségét, még sokoldalúbbá téve a Volvo FM teherautót. Alacsony alvázmagasságai és erősebb tengelykialakításai segítenek az ideális megoldás megtalálásában – egy olyanéban, amelyekkel elvállalhat olyan megbízásokat is, amiket versenytársai nem tudnak, és többet hozhat ki a meglévőkből.

Kereskedőkereső előzetes

Számos opció

A Volvo FM olyannyira sokoldalú, hogy pontosan a saját igényeihez igazítva specifikálhatja. Volvo Trucks kereskedője segít megtalálni az Önnek megfelelő kombinációt.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt