Tekintse meg a videót, hogy többet megtudjon a Telematikai Átjáróról

A kulcs a Telematikai átjáró

Engedje, hogy a szerviz rajta tartsa a szemét a teherautója állapotán – távolról

Okosabb szerviztervezés

A Volvo Arany Szerződéssel a szervizelés nem csökkenti az üzemidőt. A Telematikai Átjáró menet közbeni hozzáférést biztosít a szerviznek a motoradatokhoz, a futásteljesítményhez, az üzemanyag-fogyasztáshoz és a létfontosságú alkatrészek állapotához. Ez azt jelenti, hogy nem hívjuk be karbantartásra, amíg erre valóban nincs szüksége a teherautónak. Még azelőtt értesül a problémákról, mielőtt azok megállásra kényszerítenék, és amikor megérkezik a szervizbe, már minden készen áll. Így nem kell időt és pénzt vesztegetnie.

Online termékjellemzők: távoli hozzáférés a szerelők számára

Rutin karbantartás bárhonnan

Bizonyos karbantartási munkák nem igényelnek szervizlátogatást. Az Online termékjellemzőkkel egy szerelő hozzáférhet járművéhez, hogy távolról állítsa be a kijelzett üzemanyag-fogyasztást, az üzemanyagtartály méretét (ha plusz tankokat szerelt fel) és a kívánt sebességkorlátozást. Még a terhelésjelző funkció távoli bekapcsolása is lehetséges. Egyszerűen csak álljon meg az út mellett néhány percre, és hagyja, hogy virtuális szerelője végezze a dolgát.

Egy VAS gomb közvetlen kapcsolatot létesít a megfelelő országúti segélyszolgálattal

Kiemelkedő országúti segélyszolgálat

A Volvo Arany Szerződés magában foglalja a Volvo Action Service On Call szolgáltatást. Csak nyomja meg a VAS gombot műszerfalán, és összeköttetésbe kerül egy Ön nyelvén beszélő kezelővel. Ismerik majd pontos tartózkodási helyét, és hozzáférnek teherautója diagnosztikai hibakódjaihoz. Egy szervizjármű a lehető leghamarabb elindul Önhöz – a megfelelő szerelővel, eszközökkel és alkatrészekkel. Nincs elpazarolt idő. Nincsenek elpazarolt erőforrások.

Mitől különleges a Volvo Action Service?
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Irány az út! És maradjon is ott

Tudja meg, hogy miként érhet el 100%-os üzemidőt, lépjen kapcsoltba helyi Volvo Trucks kereskedőjével!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt