Az alacsony fülke nem jelenti a járművezetői kényelem feláldozását

1,39 méteres játéktér

Ha autókat szállít, akkor ahhoz alacsony teherautó szükséges. Ugyanis gyakran csak centimétereken múlik, hogy marad-e hely egy továbbinak. Az új Volvo FM alacsony hálófülkéje alacsonyabb, mint valaha – csupán 2,61 méter a megfelelő specifikációval. Ha a négyméteres európai határon belül kell maradni, akkor így 1,39 méter marad rakománya számára

Nem állnak ki antennák a tetőből

Zsúfoltságtól mentes tető

Az alacsony fülkemagasság előnyeinek kihasználása azt jelenti, hogy semmi nem található a tetőn. A Volvo FM esetében ezért minden antennát eltávolítottak – a WLAN antenna az elülső polcra került, a telefon antennája a műszerfalra, az útdíjfizető, az FM és a CB rádió, valamint a Dynafleet antennái pedig a fülke oldalaira költöztek.

Lépjen be az FM alacsony fülkéjébe

Ugorjon fel, ugorjon le

Ha egész nap folyton be- és kiszáll a fülkéből, ennek könnyűnek kell lennie. A Volvo FM extra alacsony alváza esetében a fellépő csupán 26 centiméterre található a talajtól – a gumiabroncs méretétől és gyártmányától függően. Az ajtó 90 fokos szögig nyitható, a kapaszkodók jóvoltából könnyű felkapaszkodni.

Az FM alacsony fülkéjének méretei

Hogyan adódik össze

A. Fülke
B. Alváz
C. Felfüggesztés
D. 355/50 abroncsok (rakottan)

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Ereszkedjen le

Ha az alacsony hálófülke az Önnek tetsző választás, hívja Volvo Trucks kereskedőjét, vagy ugorjon be hozzá! Örömmel bemutatják Önnek a fülkét.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt