Volvo FM iroda

Lépjen be az irodájába

Nyugodt, professzionális és remekül felszerelt – ez egy olyan munkahely, ahol szívesen tölti az idejét. A színeket és az anyagokat gondosan válogatták össze. A műszerfal elegánsan ível a tér körül. Az extra széles szélvédő pedig parancsnoki rálátást nyújt az útra.

A Volvo FM új műszerfala

Minden elérhető közelségben

Nincs hajlongás. Nincs nyújtózkodás. Nem kell levennie a szemét az útról. A Volvo FM fedélzetén éppen ott találja a műszereket, ahol szüksége van rájuk. A fontos információk egyetlen pillantásnyira találhatók. A személyre szabható kapcsolók pedig biztosítják, hogy a legtöbbet használt funkciók kézközelben legyenek. 

Számtalan tárolóhely az új Volvo FM fedélzetén

Rengeteg hely dolgainak

A tollaktól és írótábláktól a telefonjáig és a kedvenc bögréjéig – gyakran a kis dolgok segítenek a munka elvégzésében. Ezért alakítottunk ki rengeteg praktikus tárolóhelyet. A tágas elülső, ágy alatti, hátsó és külső tárolók az Ön saját igényeihez igazíthatók. És számos tárolóhely segíti a tárgyak, például az iratok rendszerezését. Még laptoptartó, papírkosár és egy kihajtható, kétliteres palackokra méretezett tartó is a rendelkezésére áll.

A Volvo FM új, kényelmes vezetőülése

Kényelmesen ül?

A vezetőülés kiváló támasztást, nagyobb állíthatósági tartományt és lábteret kínál. Előre és hátra 20 cm hosszan, függőlegesen pedig 10 cm-es tartományban állítható. Minden eddiginél kényelmesebben ülhet.

A Volvo FM állítható és dönthető kormánykereke

Az Ön tökéletes vezetési helyzete

A kormánykerék függőlegesen 90mm-es tartományban állítható, valamint 28 fokos szögben dönthető. Egy lábpedállal kényelmesen vezérelhető és könnyedén elhajtható az útból, amikor be- vagy kiszáll a fülkéből. Az ergonomikus kialakítás különféle fogási lehetőségeket kínál – így egész nap kényelmes. Ha pedig egy kis plusz luxusra vágyik, választhat bőrbevonatot is.

Volvo FM rendszerek szolgáltatásokhoz

Szolgáltatások és infotainment rendszere

Könnyen kezelhető navigáció, Dynafleet, továbbfejlesztett kommunikációs lehetőségek és kiváló hangélmény. A Volvo Trucks új, a szolgáltatások és az infotainment számára kifejlesztett integrált rendszere egyetlen kezelőfelületen kínálja mindezt – egy hét hüvelyk képátlójú érintőképernyőn. Kezelheti érintéssel, hangvezérléssel vagy a kormánykerék gombjaival is

Gondolja újra a fülkében megélt élményt.

Volvo FM egyszerűen használható

Egyszerűen használható

Egyszerűsítse le a szolgáltatások és az infotainment kezelését. Ez egyértelmű előnyöket kínál: jobb, biztonságosabb vezetői élményt, könnyebb navigációt és még hatékonyabb flottakezelést.

A rendszer a fülke audio- és szórakoztatórendszerét a Dynafleet flottakezelő rendszerrel és navigációs funkciókkal kombinálja.

A szolgáltatások és az infotainment integrációja azt jelenti, hogy minden kezelése egyszerű. Érintse meg a képernyőt, nyomja meg a kormánykerék gombjait vagy használja a hangját. Válassza azt, ami Önnek a leginkább kényelmes.

360 fokos belső áttekintés

Lent a fülke belsejének interaktív áttekintését találja. Kattintson a szövegdobozokra a részletes információkért. Kattintson a „Teljes képernyő” gombra az élmény fokozásához. A bemutatott termékjellemzők és funkciók általános jellegűek, és eltérhetnek az Ön adott teherautójától!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Dolgozzon kényelemben

Állítsa be vezetési helyzetét! Próbálja ki az ágyat! Csodálja meg a kilátást! Helyi Volvo Trucks kereskedője bemutatja Önnek a Volvo FM fülkéjének valamennyi termékjellemzőjét.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt