Barátságos, biztonságos és keményen dolgozó teherautó

Jonas Sandström

külső formatervező, Volvo Trucks

Volvo FM regionális fuvarozásra és városi áruterítésre

Városi dizájn

Erős. Aerodinamikus. És az utakra épült. Ám a Volvo FM a városi utcákon is otthon érzi magát. Kevésbé nyers megjelenésű, mint néhány márkatársa. Alacsonyabb is. Így a gyalogosok, kerékpárosok és autóvezetők könnyen alakíthatnak ki szemkontaktust a járművezetővel. Ez pedig boldogabb – és biztonságosabb – utazást jelent mindenfelé. 

Az új Volvo FM kedvező légellenállású vonalai

A családhoz tartozik

Átgondolt. Átrajzolt. Átformált. És ismerősebb, mint valaha. Aerodinamikus vonalaival és V-alakú fényszóróival a Volvo FM egyértelműen a családhoz tartozik. Mégis megtartotta azokat a jellegzetességeket, amelyek olyan népszerűvé tették az elődjét. A merész új hűtőrács alapján pedig látható, hogy egy kis attitűddel is beoltották.

Az új Volvo FM merevalváz dobozos felépítménnyel

Alacsony hálófülke

Nagyobb kapacitásra van szüksége? Használja az alacsony hálófülkével a fülke teteje felett nyert teret! Extra alacsony alvázra szerelve magassága az útfelülettől a tetőig mindössze 261,5 centiméter, így bőséges hely marad az autószállítók vagy egyéb magasságérzékeny alkalmazások számára.

Bővebb információk az alacsony hálófülkéről

Válasszon több mint 650 szín közül! Amelyek mindegyike zöld.

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek. Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja. A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Ismerje meg ismét a Volvo FM-et

Nem volt még jobb alkalom arra, hogy ismét összeismerkedjen a Volvo FM-mel! Helyi Volvo Trucks kereskedője közelről bemutatja Önnek valamennyi termékjellemzőt.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt