VT

Előnnyel indulnak a felépítményezők

A felépítménykonzolok, a különböző hátsó túlnyúlások, valamint a Volvo Felépítményezési utasítások megkímélik a felépítményezőket a szükségtelen munkálatoktól – és időt takarítanak meg Önnek.

Tudjon meg többet a felépítményezési interfészről
VT

Világszintű kezelhetőség

Az új Volvo FM ugyanazon alvázplatformra épül, mint az új Volvo FH és a Volvo FH16. Továbbfejlesztett felfüggesztési rendszerei és stabilizátorai személyautós kezelhetőséget biztosítanak. Az opciós Volvo Dinamikus Kormányzás pedig bármilyen sebesség mellett biztosítja a pontos és erőfeszítés nélküli kormányzást.

Nézze meg, hogyan vezethető
VT

Emelhető Tandem Tengely

Az Ön következő Volvo FM teherautója immár rendelhető Emelhető Tandem Tengellyel is, ez a forradalmi újdonság lehetővé teszi, hogy a lerakodás után a leghátsó meghajtott tengelyt leválassza a hajtásról és megemelje. Akárcsak egy nem meghajtott segédtengely esetében, ezzel jelentősen szűkül a fordulókör és csökken az üzemanyag-fogyasztás.

További információk az Emelhető Tandem Tengelyről
VT

A kevesebb több

A standard specifikációk, mint például a 4×2-es vontató optimalizálásával jelentősen könnyebbé tettük a teherautót – elődjénél 75 kilogrammal könnyebbé. Ez nagyobb teherbírást és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást eredményez

VT

Több rakomány. Nagyobb haszon

Nehéz rakomány? Nem probléma. A Volvo FM teherautót nagyobb tengelyterhelésekre tervezték. A laprugós első felfüggesztés immár akár 10 tonnás terheléssel is megbirkózik egyetlen tengelyen és 20 tonnával a dupla első tengelyek esetében. Ez növeli az árrését, és megkönnyíti a nehéz vagy egyenetlenül elosztott rakományok kezelését.

VT

Öt tengely – közvetlenül a gyárból

Nehéz terheket szállít? Immár akár közvetlenül a gyárban készülő öttengelyes teherautót is választhat. Gyorsabban hozzájut járművéhez. Nincs szükséges költséges utólagos átalakításra. Ráadásul teherautóját a teljes járműre érvényes típusengedéllyel szállítjuk ki. Élvezheti a teljes Volvo garancia és vevőszolgálati támogatás előnyeit – ezek hosszú távon kisebb üzemeltetési költségeket jelenthetnek.

Tudjon meg többet az öttengelyes, 10×4 kialakításunkról
VT

Specifikálja! Próbálja ki

Volvo Trucks kereskedője bemutatja Önnek az elrendezési lehetőségeket. Emellett átadja Önnek a kulcsokat is, hogy megtapasztalhassa a kezelhetőséget.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt