Volvo FL távoli kapcsolaton keresztül csatlakozik a Volvo szervizhez

Volvo Arany szerződés

A Volvo FL akár Arany Szervizszerződéssel is rendelhető. Ez azt jelenti, hogy teherautójának létfontosságú rendszerei távolról csatlakoztathatók – és megfigyelhetők – Volvo szervizéhez. Ami egyben azt is jelenti, hogy csak akkor hívjuk be karbantartásra, amikor erre valóban szüksége van a teherautójának. Még azelőtt felismerhetjük a kisebb problémákat, mielőtt azok nagyobb gondot okoznának. A javítások és karbantartások pedig ütemezett leállás során végezhetők el. Teherautója így kevesebb időt tölt a szervizben, és többet az utakon.

Ismerje meg a Volvo Szervizszerződéseinket
Volvo FL és a Volvo Action Service

Volvo Action Service

Országúti segélyszolgálatot igényel? Hívja fel a Volvo Action Service számát, és másodpercek alatt összeköttetésbe kerül egy ügykezelővel! És útnak indul a megfelelő szerelő a megfelelő eszközökkel – bárhol, bármikor.

További információk a Volvo Action Service szolgáltatásról
A Volvo FL innovatív biztonsági jellemzői

Kevesebb baleset. Több üzemidő

A biztonság megszállottjai vagyunk. A génjeinkben van. És ez alapvető szempont minden Volvo teherautó megtervezésekor is. Minél kevesebb baleset éri, annál több időt tölthet az utakon teherautója. A Volvo FL innovatív biztonsági termékjellemzői biztosítják a teherautó, az Ön és a többi közlekedő védelmét.

Életmentő biztonsági funkciók
VT

Szeretné növelni üzemidejét?

Helyi Volvo Trucks kereskedője mindent tud az üzemidő növeléséről. Látogasson el hozzájuk vagy hívja fel őket!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt