A Volvo FL fülkespecifikációi

 

  • Fülkeméretek
  • Fülkék termékjellemzői

Fülkeméretek

Nappali fülke

Nappali fülke kényelmes és ergonomikus vezetői környezettel. Belmagasság 1605 milliméter.

Komfort fülke

A Komfort fülke több helyet kínál, és egy személy számára ággyal is felszerelhető, vagy irodarészként használható kiegészítő tárolóhelyekkel. Belmagasság 1605 milliméter.

Duplafülke

Duplafülke bőséges hellyel további utasok, akár 7 személy számára. Belmagasság 1605 milliméter.

Fülkék termékjellemzői

Fülkefelfüggesztés
A fülke első felfüggesztése a kis függőleges elmozdulások érdekében gumipárnás, míg a hátsó felfüggesztés csavarrugót és lengéscsillapítót alkalmaz.

Vezetőülés
Három különböző kényelmi szint: Comfort, Standard és Economy. Mindhárom állítható háttámlával, hosszirányú és magassági állítási lehetőséggel, változtatható dőlésszögű elülső résszel és integrált fejtámlával készül.

Utasülés
Három különböző kényelmi szint: Standard, Economy és Basic.

Fülkeszínek
Összesen 300 gyári változat rendelhető. Ezenfelül további színek is rendelhetők.

Kormánykerék
A kormánykerék átmérője a teherautó konfigurációjától függően 460 vagy 500 milliméter és pneumatikusan állítható a kívánt helyzetbe.

Tetőablak
A fülke egy 50 milliméterre nyitható tetőablakkal is felszerelhető. A tetőablak kézi vagy elektromos működtetésű lehet.

Fülkefűtés
A fülkefűtési rendszer két változatban rendelhető: manuális szabályzású fűtés vagy manuális szabályzású fűtés és légkondicionálás. Opcióként egy 2 kilowatt teljesítményű állóhelyzeti fűtőberendezés is rendelhető.

Belső tárolók
A fülke belseje számos praktikus és könnyen hozzáférhető tárolórekeszt kínál az iratok és a személyes tárgyak számára. A szélvédő fölött két fedéllel vagy hálóval védett tárolóegység, valamint négy DIN-méretű rekesz található. Opcióként számos különféle tároló és motorsátordoboz, íróalátét és ruhaakasztó rendelhető.

Kürtök
Két kiegészítő kürttípus rendelhető, elektromos és pneumatikus – két tetőre szerelt pneumatikus kürt vagy egy elektromos kürt az elülső fedél alatt.

Ágy (komfort fülke)
Az ágy egy- vagy kétrészes lehet, 580 milliméter vagy 780 milliméter szélességgel. Opcióként ágyvédő rúd és füstérzékelő is rendelhető.

Letöltés

Fülkespecifikációk

Töltse le a fülkespecifikációkat PDF-fájlként (2013-as kiadás). Letöltés(PDF, 2.1 MB)
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Érezze otthon magát

Dolgozzon kényelemben! Próbálja ki az ülést! Az ágyat! Nézzen be minden szekrénybe! El sem hiszi mennyi hely van bennük!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt