Tudjuk, mi folyik odakint. Tudjuk, milyenek a balesetek. Ezért végzünk el sok olyan tesztet is, amelyeket nem írnak elő jogszabályok.

Carl Johan Almqvist

közlekedés- és termékbiztonsági igazgató, Volvo Trucks

Belső tér

Volvo FL biztonságos fülke

Biztonságban ül

A Volvo FL fülkéjében biztonságban ül. Az ülés rögzítését és a fülke teljes szerkezetét megerősítettük, és a többi fülkénkhez hasonlóan ez is megfelelt az összes szigorú teszten. 

Volvo FL alcolock

Alcolock

Az alkoholnak nincs helye a forgalomban. Az alcolock gyári szerelésű is lehet, ez egy egyértelmű üzenet a vezetőknek és a szállítási megrendelőknek arról, milyen komolyan is veszi a közlekedésbiztonságot. 

Volvo FL duplafülke

Duplafülke

Akár egy hétfős brigád is biztonságosan helyet foglalhat a duplafülkés Volvo FL fedélzetén. Természetesen a duplafülkét ugyanolyan szigorú teszteknek vetjük alá, mint többi fülkénket. 

A Volvo FL integrált biztonsági öve

Integrált biztonsági öv

A teherautó-balesetekkel kapcsolatos halálesetek körülbelül fele megelőzhető lenne a biztonsági öv használatával – ne feledje ezt a tényt, amikor legközelebb útra kel! A Volvo FL esetében a biztonsági övek az ülésekbe integráltak. 

Külső

Volvo FL Aláfutásgátló rendszerek

Aláfutásgátló rendszerek

Elöl, hátul és oldalt található integrált védelem – ütközés esetén védik a másik közlekedőt. A rendszer megakadályozza, hogy kisebb járművek a teherautó alá szoruljanak. 

Volvo FL Világítás

Világítás

Integráltuk az elülső helyzetjelző fényeket és a nappali menetvilágítást. Ennek eredményeképpen az egység intelligens világítási funkciókat kínál kompakt csomagolásban. A teherautó mindig látható a közlekedés többi résztvevője számára. 

Volvo FL Körkörös kilátás

Körkörös kilátás

A tükrök, a méretes, alacsony peremű szélvédő és az ajtók kiegészítő alsó ablakai tökéletes feltételeket teremtenek ahhoz, hogy lássa, mi történik a teherautója körül. Ez létfontosságú a városokban a biztonságos üzemeltetéshez. 

Volvo FL Aktív biztonsági rendszerek

Aktív biztonsági rendszerek

Teherautója segít Önnek. Nézze meg a Volvo Trucks által kínál aktív biztonsági rendszerek rövid áttekintését. 

Volvo FL biztonsági bemutató

Mi lenne, ha…?

Közlekedés- és termékbiztonsági igazgatónk felfedi az aktív biztonsági rendszereink működésének titkait.

VT

Tapasztalja meg a biztonságot első kézből

Helyi Volvo Trucks kereskedője valamennyi kivételes biztonsági termékjellemzőt bemutatja Önnek, és megválaszolja minden biztonsággal kapcsolatos kérdését.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt