Az I-Sync növeli a termelékenységet

I-Sync – automatizált egyszerűség

I-Sync sebességváltónk átalakítja a gyakori elindulással és megállással járó városi vezetést. A járművezetők szeretik a tökéletesen időzített automatizált fokozatváltásokat – ráadásul nincs nehéz tengelykapcsoló-pedál és nem kell küzdeniük a váltókarral. Emellett üzemanyagot is megtakarít, így az üzemeltetők is szeretik.

Váltson I-Sync sebességváltóra
Volvo FL fülke – a kényelem és termelékenység maximuma érdekében

A tökéletes környezet – munkához és pihenéshez

Attól a pillanattól, hogy (az optimalizált alacsony fellépőt használva) beszáll a Volvo FL fülkéjébe, egészen a műszak végéig megtapasztalja majd, hogy mindent arra terveztünk, hogy termelékenyebbé tegyék Önt az út során. És nagyobb kényelmet biztosítsanak a nap végén.

Pillantson be a fülkébe
A Volvo FL 4×4 minden úton elvégzi a szállítási feladatot

Megállíthatatlan

A jobb tapadás, a nagyobb szabad hasmagasság és a megnövelt megközelítési szög jóvoltából a Volvo FL 4×4 modelleket bármilyen útviszonyok és körülmények között vezetheti.

A könnyebb motor nagyobb terhelhetőséget jelent

Fél tonna extra terhelhetőség

A négyhengeres Volvo FL változattól függően 200–500 kilogrammal könnyebb a hathengeres modellnél. A fél tonnával nagyobb terhelhetőséget kínáló négyhengeres D5K motor drasztikusan fokozza termelékenységét és működési hatékonyságát.

Ismerje meg közelebbről a motorjainkat
A Dynafleet maximalizálja termelékenységét

Dynafleet – maximalizálja termelékenységét

Helyek, rakományok és szintek. Vezetési idők. Károsanyag-kibocsátási jelentések. Üzemanyag-fogyasztás. A Dynafleet valós idejű rálátást nyújt valamennyi teherautójának adataira – segítve a termelékenység maximalizálását és a nyereségesebb döntések meghozatalát.

Fedezze fel a Dynafleet szolgáltatásait
VT

Legyen termelékenyebb

Beszéljen helyi Volvo Trucks kereskedőjével! Ők pontosan tudják, hogy miként tehetik olyan produktívvá Önt és tevékenységét, amennyire csak lehetséges.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt