A Volvo FL áttervezett még biztonságosabbá vált

Dőljön hátra! Kösse be magát! Legyen biztonságban

A megerősített ülés és rögzítése baleset esetén minimalizálják az ülés előremozdulását. Az áttervezett integrált nyaktámasz mozdulatlanul tartja a nyakát, és biztosítja annak védelmét. Az integrált biztonsági övek pedig első osztályú ütközésállóssággal védik meg Önt. Biztonságának garantálása után csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja biztonsági öve színét – fekete vagy feltűnő piros?

Megerősített fülke védi Önt és a többi közlekedőt

Megkettőzött erővel

A Volvo FL fülkéjét összesen 31 kilogrammnyi acél hozzáadásával megerősítették, hogy egy baleset esetén megvédje Önt. Továbbá a teljes műszerfal, a kormánykerék és a kezelőszervek is lekerekítettek és mentesek az olyan éles sarkoktól, amelyek ütközés esetén sérülést okozhatnának.

A Volvo FL Hátsó Aláfutásgátló rendszerei

Ön és mások védelme

Elülső és Hátsó Aláfutásgátló rendszereinket arra terveztük, hogy egy ütközés esetén megakadályozzák, hogy egy személyautó a teherautó alá szoruljon, így csökkentve az utasok sérülésének kockázatát. Elektronikus menetstabilizáló rendszerünk pedig hatékonyan csökkenti a megcsúszás és a borulás kockázatát. Veszélyes helyzetekben azonnal közbelép, csökkentve a motor teljesítményét és egymástól függetlenül működésbe hozva a teherautó és a pótkocsi egyes kerekeinek fékjeit.

Tudjon meg többet biztonsági rendszereinkről
A lehető legjobban látni – és látszani

Jobb kilátás

Mindent láthat a nagy felületű szélvédő jóvoltából. Beállíthatja a megfelelő látószöget a kézzel vagy elektronikusan állítható külső visszapillantó tükrökkel. Könnyedén navigálhat a szűk utcákban a kiegészítő oldalablakok segítségével. És rakományát is szemmel tarthatja a hátsó ablakon keresztül.

Háromrészes lökhárító a Volvo FL teherautón

Háromrészes lökhárító

A lökhárítók az acél sarkok jóvoltából kiemelkedően ellenállók az ütközésekkel szemben, csökkentik a sérülés kockázatát és a javítási költségeket. Ütközés esetén pedig a különálló darabok izolálják az ütközést, így elég csupán a sérült részt kicserélnie.

Volvo FL fejlett távirányítású riasztórendszerrel

Biztos rendszer

Fejlett távirányítású riasztórendszer szolgálja a Volvo FL biztonságát. Hatékonyan működésbe lép, ha nem kívánt vendégek próbálják kinyitni az ajtókat vagy háborgatni a járművet, így akkor is biztosítja nyugalmát, ha a teherautótól távol tartózkodik.

Böngésszen a Volvo opcionális felszerelései között

Opciós biztonsági felszerelések

Fűthető visszapillantó tükrökre vágyik? Elsősegélynyújtó-készletre? Vagy hővédő színezésű szélvédőre? Bármilyen biztonsági kiegészítővel felszereljük Volvo FL teherautóját!

VT

Maximális biztonságban

Tapasztalja meg kategóriája legmasszívabb fülkéjét első kézből. Látogassa meg helyi Volvo Trucks kereskedőjét egy tesztvezetés érdekében.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt