Volvo FL: a Volvo családjának teljes jogú tagja

A családhoz tartozik

Finoman ívelt, aerodinamikus dizájn. A határozott vonalak és grafikák. A védjeggyé vált V formájú lámpák. A Volvo FL talán kisebb izmos távolsági testvéreinél, ám a rokonság letagadhatatlan. Ismerkedjen meg a Volvo családjának teljes jogú tagjával!

A Volvo FL új megjelenése

Megkülönböztető jegy

Az áttervezett Volvo FL dizájnjában a klasszikus Volvo vas embléma a hűtőrácsról magasabb, szembetűnőbb helyre költözött. Ez nagyobbnak láttatja a szélvédőt, aminek következtében úgy látszik, mintha a járművezető közelebb ülne az úthoz és a teherautó kevésbé ijesztő sűrű forgalomban.  

Az új Volvo FL kedvező légellenállású formája

Áramoljon a levegő

A Volvo FL finoman ívelt formaterve kedvező légellenállású – ezzel jobb rugalmasságot és üzemanyag-megtakarítást biztosít. A jellegzetes méhsejt mintázatú elülső hűtőrács pedig hatékonyabb légáramlást tesz lehetővé, ami elősegíti a motor jobb hűtését és az utánkezelési folyamatot.

Volvo FL 4×4, nehéz utakra

Feladathoz illő megjelenés

Kifejezetten a Volvo FL 4×4 számára fejlesztettük ki a jellegzetes csíkozást, ezzel különböztetve meg e modelleket a hátsókerékhajtású testvéreiktől. Ráadásul ezek egyúttal jól kihangsúlyozzák a jármű strapabíróságát és biztosítják, hogy mindig kiemelkedjen a tömegből.

Válasszon több mint 650 szín közül! Amelyek mindegyike zöld.

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek.

Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja.

A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

VT

Megtetszett?

Látogasson el helyi Volvo Trucks kereskedőjéhez, és tekintse meg közelről a stílusos és intelligens Volvo FL modelleket!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt