Az Volvo FL alváza rendkívül könnyen felépítményezhető

Gyors és sokoldalú

A Volvo FL alváza hagyományos kialakításban vagy az igényekhez és a felépítményhez igazított elrendezéssel is megrendelhető. A robusztus és merev alvázak négyszögletes, lapos kialakítása pedig megkönnyíti a felépítményezést. Az alváz felépítményezői konzolokkal is felszerelhető. A folyamatot pedig a Volvo Felépítményezési Utasítások (VBI) gyorsítják. Így a lehető leggyorsabban és a leginkább költséghatékony módon olyan teherautót kap, amelyet tökéletesen a vállalkozásához szabtak.

Volvo felépítményezési utasítások
Első tengelyek széles választéka, mindegyik gondozásmentes

Gondozásmentes első tengelyek

A teherbírási követelményektől függően több különböző gondozásmentes első tengely választható. A tengelyek legnagyobb terhelhetősége 4,0 és 7,1 tonna közötti. Az összkerékhajtású Volvo FL meghajtott első tengelyének teherbírása 5,6 tonna.

Kiemelkedő termelékenység – az Elektronikus Vezérlőrendszernek köszönhetően

Gyors, egyszerű rakodás

Az elektronikus vezérlőrendszer (ECS) segítségével működtethető a légrugózás szintszabályzása is, a műszerfalon található kapcsolók, illetve a vezérlődoboz használatával. Ez bármilyen magasságban gyors és hatékony rakodást jelent.  

Válasszon a laprugók és a légrugózás között

Válasszon felfüggesztést

A tengelyterhelés függvényében választható lég- vagy laprugózás, illetve a kettő kombinációja.

Kerekek minden rakományhoz

Válasszon kerekeket

Amennyiben az egyik D5K motort választja, akkor 17,5 vagy 19,5 col peremátmérőjű keréktárcsákra lesz szüksége. A hathengeres motorral hajtott nehezebb teherautók esetében válasszon 19,5 vagy 22,5 colos méretet.

Elektronikus szabályozású fékrendszer (EBS)

A Volvo FL pneumatikus fékrendszerrel rendelkezik, elöl és hátul belső szellőzésű féktárcsákkal. Elektronikus Szabályozású Fékrendszere (EBS) gyorsabb fékreakciót biztosít és elősegíti a fékalkatrészek kopásának csökkentését. A rendszer ABS-t és Fékkombináló rendszert is tartalmaz, amely a teherautó különböző fékrendszereit használva segíti elő az egyenletes fékezést, és csökkenti a gumiabroncsok és a fékek kopását. A kibővített EBS csomag Visszagurulás-gátló rendszert is tartalmaz.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Kezdje el az építkezés

Látogassa meg helyi Volvo Trucks kereskedőjét, hogy megbeszéljék tökéletes Volvo FL vagy Volvo FL 4x4 teherautójának kialakítási opcióit és specifikációját!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt