A Volvo Arany Szerződés ígéreteit részletező videó

A kulcs a Telematikai átjáró

Volvo teherautó a Telematikai Átjáró biztosította kapcsolatban

Okosabb szerviztervezés

A Volvo Arany Szerződéssel a szervizelés nem csökkenti az üzemidőt. A Telematikai átjáró menet közbeni hozzáférést biztosít a szerviznek a motoradatokhoz, a futásteljesítményhez, az üzemanyag-fogyasztáshoz és a létfontosságú alkatrészek állapotához. Ez azt jelenti, hogy nem hívjuk be karbantartásra, amíg erre valóban nincs szüksége a teherautónak. Még azelőtt értesül a problémákról, mielőtt azok megállásra kényszerítenék, és amikor megérkezik a szervizbe, már minden készen áll. Így nem kell időt és pénzt vesztegetnie.

Volvo szerelő az irodai asztalánál

Rutin karbantartás bárhonnan

Bizonyos karbantartási munkák nem igényelnek szervizlátogatást. Az Online termékjellemzőkkel egy szerelő hozzáférhet járművéhez, hogy távolról állítsa be a kijelzett üzemanyag-fogyasztást, az üzemanyagtartály méretét (ha plusz tankokat szerelt fel) és a kívánt sebességkorlátozást. Még a terhelésjelző funkció távoli bekapcsolása is lehetséges. Egyszerűen csak álljon meg az út mellett néhány percre, és hagyja, hogy virtuális szerelője végezze a dolgát.

A Volvo Action Service gomb

Kiemelkedő országúti segélyszolgálat

Nem tervezett leállások történnek néha, ezért a Volvo Arany Szerződés magában foglalja a Volvo Action Service On Call szolgáltatást. Csak nyomja meg a VAS gombot műszerfalán, és összeköttetésbe kerül egy Ön nyelvén beszélő kezelővel. Ismerik majd pontos tartózkodási helyét, és hozzáférnek teherautója diagnosztikai hibakódjaihoz. Perceken belül egy szervizjármű indul Önhöz a megfelelő szerelővel, eszközökkel és alkatrészekkel. Nincs elpazarolt idő. Nincsenek elpazarolt erőforrások.

Mitől különleges a Volvo Action Service?
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Irány az út! És maradjon is ott

Tudja meg, hogy miként érhet el 100%-os üzemidőt, lépjen kapcsoltba helyi Volvo Trucks kereskedőjével!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt