A nagy igénybevételre tervezett lökhárítóval szerelt Volvo FH16 elölnézetből

Robusztus dizájn

A Volvo FMX lökhárítójához hasonlóan a nagy igénybevételre tervezett lökhárító is három milliméteres nagyszilárdságú acélból készül. Részben vastag polipropilén burkolat fedi, így kevésbé karcolódik. Rendkívül erős és robusztus felépítésű, így bármilyen terepen megvédi teherautóját a karcolásoktól, horpadásoktól és betört fényszóróktól.

Volvo FH16 félpótkocsival lejtőn

Növelje az üzemidőt

A lökhárító kiemelkedően ellenálló. Ám amennyiben mégis olyan keményen megütné, hogy javításra szorul, akkor az egyszerű feladat. Háromrészes kialakítású, a csavarok pedig könnyen hozzáférhetők, így akár Ön is kicserélheti a sérült alkatrészeket – megspórolva egy utat a szervizbe, és növelve az üzemidőt.

Fellépő a nagy igénybevételre tervezett első lökhárítóban

Nagy igénybevételre tervezett fellépő

Kombinálja a nagy igénybevételre tervezett lökhárítót a nagy igénybevételre tervezett fellépővel. Flexibilis kialakításának köszönhetően a behajló lépcsőfok törés nélkül elviseli a kisebb ütéseket bármilyen irányban. A nagy igénybevételre tervezett fellépő az X-High alvázmagasság esetén elérhető.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Kopp, kopp

Szeretné próbára tenni a nagy igénybevételre tervezett lökhárítót? Kérje el a kulcsokat helyi Volvo Trucks kereskedőjétől!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt