Egy Volvo FH, ám 20 százalékkal kisebb szén-dioxid-kibocsátással

Ez egy nehézkategóriás regionális és távolsági fuvarozásra szánt jármű, amely pontosan ugyanúgy vezethető és ugyanolyan teljesítményt kínál, mint a már ismert Volvo FH. Ám kisebb környezeti lábnyommal, valamint a kisebb üzemanyag-költségek lehetőségével. Ráadásul nem szükséges kompromisszumot kötnie a vezethetőség vagy a termelékenység terén.

Euro 6 C lépcső ● 420 LE és 2100 Nm vagy 460 LE és 2300 Nm ● I-Shift automatizált váltó ● Nyerges vontató vagy merevalváz ● 4×2, 6×2 vagy 6×4 ● Hatótávolság akár 1000 km 

Az öt legfontosabb érv a Volvo FH LNG mellett

Nincs még egy ilyen teherautó a piacon. Tudja meg, mitől egyedülálló, miért kiváló választás mind az Ön vállalkozása, mind a környezet szempontjából. 

Egy dízelmotoros vezethetősége és teljesítménye

Egy dízelmotoros vezethetősége és teljesítménye

Az új gázüzemű teherautóink hajtáslánca az ismert és elismert motortechnikánkon alapszik. Senki más nem kínál még csak hasonlót sem. Ugyanazt a teljesítményt nyújtja – ám 20 százalékkal kisebb szén-dioxid-kibocsátás* mellett. Az új gázüzemű Volvo FH LNG pontosan ugyanúgy vezethető és ugyanolyan teljesítményt kínál, mint a már ismert Volvo FH. 

Tekintse meg a specifikációkat
Csökkentse üzemanyagköltségeit

Csökkentse üzemanyagköltségeit

A Volvo új gázüzemű teherautója ugyanazt az üzemanyag-hatékonyságot kínálja, mint az összevethető dízelmotoros modellek. Azonban – mivel az LNG gyakran olcsóbb – remek lehetőséget kínál az üzemanyagköltségei csökkentésére.

Csökkentse környezeti lábnyomát

Csökkentse környezeti lábnyomát

Ugyanazok a szállítmányok, ugyanazzal a sebességgel. Ám mégis 20 százalékkal kisebb szén-dioxid-lábnyommal*. Amennyiben nagyratörők a környezetvédelmi céljai, akkor a gázüzemű Volvo FH LNG versenyelőnyhöz juttatja. Amennyiben még ennél is magasabbra tör, akkor bio-LNG használatával akár 100 százalékkal csökkentheti a károsanyag-kibocsátást*. Ez egy igen nagy lépés a nulla szén-dioxid-kibocsátás felé. 

Új gázmotorunk

Válasszon egy biztos megoldást

A motor a teherautó szíve. Az új gázüzemű motorunk a legkorszerűbb D13K erőforrásunkon alapszik. Ám még ennél is tovább mentünk egy nagy lépéssel, innovatív megoldásokkal alakítottuk gázüzeművé. És az eredmény? Az új G13C erőforrás hatékonysága azonos szinten mozog az alapot jelentő dízelmotoréval. Emellett ugyanazokkal a szervizintervallumokat számolhat, ugyanazt a megbízhatóságot és teljesítményt kapja. 

Emelkedjen ki a vetélytársai közül

Emelkedjen ki a vetélytársai közül

Ügyfelei fenntartható szállítási megoldásokat várnak el? Jó. A Volvo FH LNG segítségével azonnal 20 százalékkal kisebb* szén-dioxid-kibocsátást érhet el. Ráadásul ehhez nem kell kompromisszumot kötnie a terhelhetőség vagy a termelékenység terén. Sőt, a versenyképesség kapcsán sem! 

* Ez a járművek használatából eredő károsanyag-kibocsátásra értendő, amelyet a tartálytól a kerékig kifejezéssel írunk le. 

Domenico Monge, a Monge & C Spa ügyvezető igazgatója

Nem csupán a környezet számára jelentene nagy előrelépést a gázüzemű járművek használata. Cégünknek is előnyére válna a közvetlen és közvetett költségek csökkentésével.

Domenico Monge

A Monge & C Spa ügyvezető igazgatója megosztja a jövőre vonatkozó nagy terveit.

Tobias Bergman, a Volvo Trucks termékmenedzsere

A társadalom tisztább alternatív üzemanyagokat vár el. Az LNG rendelkezik azzal a potenciállal, hogy azonnali, illetve hosszú távú megoldássá váljon – lényegesen kisebb éghajlati hatást biztosítva.

Tobias Bergman

A Volvo Trucks termékmenedzsere az új gázüzemű teherautókról.

A zéró károsanyag-kibocsátás felé

Az energiahatékonyság és az alternatív üzemanyagok létfontosságúak a fenntartható szállítás felé vezető stratégiánkban. Az új gázüzemű Volvo FH LNG azonnal 20 százalékkal* csökkenti a szén-dioxid-lábnyomot. Akár bio-LNG üzemanyaggal is használhatja, ez pedig potenciálisan 100 százalékos csökkentést jelent. Ez a teherautó hosszú távú lehetőséget nyit meg a megújuló üzemanyagok felé történő elmozdulásra – csökkenti függőségünket a fosszilis energiahordozóktól. 

Ezek mind fontos lépések a zéró szén-dioxid-kibocsátás és a fenntartható szállítmányozás jövőképe felé – mind a környezet, mind az Ön vállalkozása szempontjából.

 

* Ez a járművek használatából eredő károsanyag-kibocsátásra értendő, amelyet a tartálytól a kerékig kifejezéssel írunk le. 

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Kerüljön képbe a gázüzemű Volvo FH LNG teherautókkal

Volvo Trucks kereskedője szívesen tájékoztatja Önt a gázüzemű teherautókkal kapcsolatos legújabb országos fejleményekről.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt