Minőségi alvás, beépítve

Az I-Park Cool rendszert kifejezetten erre a célra tervezték, gyári beszerelésű és a jármű légkondicionáló rendszerének integrált részét képezi. Így amikor a forró hőmérséklet éjszaka elillan, átkapcsol az állóhelyzeti fűtésre, és Ön a kiválasztott hőmérséklet mellett alhat egészen reggelig.

Élvezze az energiahatékony hűtés előnyeit

Az I-Park Cool rendkívül hatékony, 1000 wattos hűtési kapacitást biztosít egész éjszaka. Ha pedig egy forró napon szeretne pihenőt tartani, 2500 watt teljesítmény biztosít hűvöset akár egy órán keresztül.

Emberméretű belmagasság a Volvo FH Globetrotter és Globetrotter XL fülkéiben

Tartsa meg magának a helyet a fülkében

Az utolsó, amit a Volvo FH belterének egy köbméteres növekményével tennénk, hogy légkondicionálót szerelünk bele. Nem is tesszük. Az I-Park Cool a légkondicionáló rendszerbe van integrálva, így minden hely megmarad Önnek.

Volvo FH16 jégbe csomagolva a desszertben

Ne pazaroljon el egyetlen csepp üzemanyagot sem

A tetőre szerelt légkondicionáló gyakori, de biztosan nem a leginkább költséghatékony megoldás. Az I-Park Cool beépített felszerelés, így légellenállási jellemzői és üzemanyag-fogyasztása pontosan azon a szinten marad, amelyen kell.

Volvo FH vontató félpótkocsival sötétben parkol

Aludjon csendes környezetben éjjelente

Az I-Park Cool 20 decibellel csendesebb más légkondicionáló rendszereknél. Ez 75%-kal kisebb érzékelt hangerősséget, jobb alvásminőséget és sokkal vidámabb reggelt jelent.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Ideje lehűlni?

Vegye az irányt helyi Volvo Trucks kereskedője felé, ahol bemutatják Önnek az I-Park Coolt, és további információkat adnak a rendkívül intelligens Volvo FH-ról!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt