A dízelmotor nyomatékgörbéje

Tekintse meg görbéinket

Kiemelkedő nyomaték alacsony fordulatszámon. Rendkívül széles a legnagyobb nyomatékhoz tartozó fordulatszám-tartomány. És a legnagyobb teljesítménnyel egybeeső maximális nyomaték a közepes fordulatszám-tartományban. Hasonlítsa össze nyomatékgörbéinket, és látni fogja a különbséget! Másszon fel a fülkébe és érezni fogja – hihetetlen gyorsulás, páratlan vonóerő és üzemanyag-takarékos, élvezetes utazás bármilyen sebességnél. 

 

Tekintse meg a teljes hajtáslánc-specifikációt

Az üzemanyag-hatékonyság kíméli pénztárcáját, valamint a fenntarthatósághoz is hozzájárul

Beépített üzemanyag-hatékonyság – és környezetvédelem

Megnövelt sűrítési arány a 420 és 460 lóerős motorok esetében. Optimalizált turbófeltöltő az 500 és 540 lóerős motorokon. Közös nyomócsöves befecskendezés mindegyik motor esetében, valamint finomhangolt szoftver a lehető legjobb motorvezérlés érdekében: ezenkívül kisebb belső súrlódás. Mindez az üzemanyag-hatékonyság optimalizálását szolgálja, valamint azt, hogy a motor nagyobb nyomatékot és jobb reakciókat kínáljon kis fordulatszámon. Ugyanis ez látható különbséget jelent üzleti eredményében. És a környezetre.

Volvo FH motorfék

Volvo motorfék – VEB +

Szabadalmazott motorfékünk, a VEB+ egyedülálló vezérműtengely-kialakítást alkalmaz akár 375 kilowatt (510 lóerő) elnyelésére a D13 motor esetében. I-Shift fokozatváltási rendszerünkkel és az intelligens sebességtartó automatikával együtt magasabb átlagsebességet tarthat fenn a biztonság vagy az üzemanyag-fogyasztás romlása nélkül.

Volvo FH teljesítmény

Válasszon teljesítményt

Válasszon a négy különféle teljesítményszint közül – 420, 460, 500 vagy 540 lóerő.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Nagyobb teljesítmény. Fogyasztás le

Tapasztalja meg motorkínálatunk teljesítményét és gazdaságosságát helyi Volvo Trucks kereskedőjénél!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt