Teherautó-vezető véleménye a fülkéről

Tisztelgés a teherautó-sofőrök előtt

Minden alkotóelemet és minden elképzelhető helyet aprólékosan arra terveztek, hogy nagyobb kényelmet nyújtsanak Önnek – akár a kormánykerék mögött ül, akár pihen vagy alszik az ágyon.
Belső tárolódobozok a Volvo FH fülkében

Tágas fülke

A függőleges A-oszlopok, az alacsony motorsátor és a magas tető igazán tágas fülkét ígérnek. És az is, még a magas járművezetők számára is – a belmagasság tekintélyes 220 centiméter.

Többet szeretne megtudni?

Rengeteg hely dolgainak

Sok mindent elszállíthat ezzel a fülkével. A tágas elülső, ágy alatti, hátsó és külső tárolók az Ön saját igényeihez igazíthatók. És a kisebb tárgyak számára is számos praktikus rekeszt talál. 

Tágasabb otthon útközben

Még több helyet és fokozott kényelmet keres? Fedezze fel a kibővített Globetrotter XXL fülkét, amelyben az ágy 250 milliméterrel szélesebb és 130 milliméterrel hosszabb, mint a Globetrotter XL fülkében. Ennél kényelmesebb otthont nem talál az otthonától távol.

Az ágy a Volvo FH fülkében

Széles és kényelmes ágy

Az alsó ágy kényelmes pihenést biztosít, és akár 900 milliméter szélesre bővíthető. Kézi mozgatású vagy elektronikusan vezérelhető ágyat is választhat, amely 55 fokos szögig megemelhető – így tökéletes pihenéshez, olvasáshoz vagy TV-nézéshez.

Volvo FH álló helyzeti hűtés

Beépített állóhelyzeti hűtés

Kiemelkedő hűtés a beltér vagy az aerodinamika csorbulása nélkül. Az I-ParkCool egy integrált állóhelyzeti hűtés, amely szabályozza a hőmérsékletet éjszaka, és üzemanyagot takarít meg napközben.

 

Bővebb információk az I-ParkCool rendszerről >

Volvo FH állítható kormánykerék

Okos és kényelmes kormányzás

A minden irányban állítható, 20 fokos döntési lehetőséget kínáló kormánykerék kényelmesebbé teszi a vezetést. Egy lábpedállal kényelmesen vezérelhető és könnyedén elhajtható az útból, amikor be- vagy kiszáll a fülkéből.

Kategóriavezető ülés

Az ülés állítási úthossza világszínvonalú. Hosszirányban 24, magasságában pedig 10 centiméteres tartományban állítható. Párnázása kiemelkedő oldaltartást biztosít, és jobban támasztja a hosszabb lábú sofőrök lábait is.

Volvo FH műszeregység

ECC levegőminőség-érzékelőkkel

Az elektronikus légkondicionáló továbbfejlesztett légbefúvókat és számos érzékelőt, illetve szűrőket is alkalmaz, amelyek megtisztítják a levegőt, mielőtt beszívná azt a tüdejébe. Az eredmény példa nélküli levegőminőség, jobb jégtelenítés és huzatmentes környezet.

Szolgáltatások és infotainment rendszere

Szolgáltatások és infotainment rendszere

Könnyen kezelhető navigáció, Dynafleet, továbbfejlesztett kommunikációs lehetőségek és kiváló hangélmény. A Volvo Trucks új, a szolgáltatások és az infotainment számára kifejlesztett integrált rendszere egyetlen kezelőfelületen kínálja mindezt – egy hét hüvelyk képátlójú érintőképernyőn. Kezelheti érintéssel, hangvezérléssel vagy a kormánykerék gombjaival is

Gondolja újra a fülkében megélt élményt.

Egyszerűen használható

Egyszerűen használható

Egyszerűsítse le a szolgáltatások és az infotainment kezelését. Ez egyértelmű előnyöket kínál: jobb, biztonságosabb vezetői élményt, könnyebb navigációt és még hatékonyabb flottakezelést.

A rendszer a fülke audio- és szórakoztatórendszerét a Dynafleet flottakezelő rendszerrel és navigációs funkciókkal kombinálja.

A szolgáltatások és az infotainment integrációja azt jelenti, hogy minden kezelése egyszerű. Érintse meg a képernyőt, nyomja meg a kormánykerék gombjait vagy használja a hangját. Válassza azt, ami Önnek a leginkább kényelmes.

Volvo FH tetőablak

Biztonságtudatos tetőablak

A színezett üveg tetőablak hozzájárul a fülke belsejének tágas, világos és levegős hangulatához, ugyanakkor vészkijáratként is szolgál. Árnyékolót és szúnyoghálót is tartalmaz, opcióként pedig elektronikus vezérléssel is megrendelhető.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Érezze otthon magát

Dolgozzon kényelemben! Próbálja ki az ülést! Az ágyat! Nézzen be minden szekrénybe! El sem hiszi mennyi hely van bennük!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt