A dizájn tisztelgés a világ valamennyi teherautó-sofőrje előtt.

Rikard Orell

Formatervezési igazgató, Volvo Trucks

Videó a Volvo FH fülkedizájnjáról

A Volvo FH tervezése

A tökéletes munkahely

Újra feltaláltuk a Globetrottert. Páratlan kényelem belül. Világszínvonalú biztonság kívül. És egy izgalmas megjelenésű dizájn, amellyel kitűnik a forgalomból.

Válasszon több mint 650 szín közül! Amelyek mindegyike zöld.

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek.

Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja.

A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Nézze meg! Érintse meg! Próbálja ki

Kereskedője bemutatja Önnek a Volvo FH minden részletét. És válaszol minden kérdésére a páratlan dizájnról vagy az izgalmas termékjellemzőkről.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt