KAMIONBAN OTTHON VAGYUNK

Olyan felszereltségű FH modell, amely ideális munkakörülményeket biztosít vezetőjének a vezetést könnyítő, ergonómiát növelő opciókkal.

A gépkocsivezetőt kevésbé veszi igénybe a vezetés, így biztonságosabban jut el a áru a rendeltetési helyére.

A Volvo Trucks pedig gondoskodik arról is, hogy mindez a lehető leggazdaságosabban történjen.

Volvo Dynamic Steering-Epic Split

VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

A Volvo Dinamikus kormánymű pontosságát Jean-Claude Van Damme is értékelte, ez a garancia rá, hogy Önnek is tetszeni fog : alacsonyabb sebességnél is nagy kormányerőt biztosít, biztosítja a precíz kormányzást eltérő tapadású felületeken is. Soha nem volt ilyen könnyű egyenesben tartania a szerelvényt!

Ismerje meg részletesen, hogyan működik a Volvo Dinamikus Kormányzás!

Állítható kormánykerék

KORMÁNYKERÉK

Minden irányban állítható, 20°-os döntési szöget is lehetővé tevő kormánykerék: mindenki úgy tudja beállítani, ahogy neki a legkényelmesebb. Kevésbé fárad el gépkocsivezető, jobban tud az útra és a vezetési feladataira koncentrálni. A kormánykerék bevonata kellemes tapintású bőr, mely a hosszú utak során hozzájárul a prémium, komfortos munkakörnyezet érzetéhez.

Globetrotter fülke

GLOBETROTTER FÜLKE

A 2 méteres belmagassággal rendelkező fülke, ahol a magas termetű gépkocsivezetők könnyen felállhatnak tökéletes kényelmet kíván az utak vándorainak. A Globetrotter fülke bőven kínál tárolóhelyeket, köztük kulccsal zárhatót is.

Ismerkedjen meg a Volvo FH belső tereivel!

Gazdaságos üzemeltetés

GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉS

A Volvo Trucks új, D13-as motorja az eddigi legkedvezőbb üzemanyag hatékonysággal bíró erőforrás. A motor akár 3%-kal kevesebb üzemanyag felhasználásával képes tartani a legkedvezőbb állandó sebességet, ezáltal optimalizálja a kereskedelmi sebességet.

Az I-See térképalapú domborzatkövető rendszer és a D13-as motor együttműködve a jármű magasabb fokozatban gyűri le az emelkedőket, nem veszít a sebességéből ezáltal kevesebbet fogyaszt.

Tudjon meg többet a hajtásláncról!

Volvo Arany Szerződés

TEGYE KISZÁMÍTHATÓVÁ AZ ÜZEMELTETÉST - ARANY SZERZŐDÉSSEL

Az Arany Szerződés a Volvo Trucks ígérete arra,  hogy járműve üzemeltetése mind időben mind anyagilag kiszámítható és kontrollálható. Biztosítjuk a jármű maximális rendelkezésre állását, hogy Ön teljesíteni tudjon megbízói felé.

Ismerje meg az Arany Szerződés általános feltételeit!

Volvo karbantartás

EGYEDI SZERZŐDÉS AJÁNLAT AZ ÉVFORDULÓRA

A VH20 limitált szériához most egyedi Arany Szerződési feltételek járnak:

Havi díja 99 €, mely tartalmazza a 3 éves teljes körű javítási és karbantartási műveleteket. Így 3 éven keresztül kiszámíthatóan 0 € fenntartási költséggel számolhat.

Volvo Financial Services

HOGY TELJES LEGYEN A KÉP - FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT

A Volvo Financial Services, a Volvo Csoport saját belső finanszírozója,  az Ön igényeihez alkalmazkodó finanszírozási megoldást kínál.A kedvezményes EXIM 1.89%-os kamatú,  36-60 hó közötti futamidejű ajánlatot kollégáink egyedileg készítik el.

Tudjon meg többet a VFS-ről!

A fenti ajánlat nem teljeskörű, annak részleteiről területi értékesítőinktől tájékozódhat!


Volvo Trucks értékesítők