Már 1993 óta biztosítja az Ön nyereségességét a Volvo FH. És az még csak a kezdet!

Kereken 25 évvel ezelőtti bemutatása óta a Volvo FH folyamatosan új mércéket állít. Nem utolsósorban az Ön vállalkozása termelékenysége és nyereségessége terén. Ennek megünneplésére mindenki ajándékot kap – azt az ígéretet, hogy a Volvo FH továbbra is vezeti a fejlődést. Ez még kiemelkedőbb üzemidőt, új és úttörő biztonsági elképzeléseket, és a zéró helyi károsanyag-kibocsátás felé tartó versenyt felgyorsító megoldásokat jelent.

A vezetők álma az első naptól kezdve.
Ez soha nem változik meg

A járművezetők a teherautó-iparág igazi hősei. A Volvo FH típust mindig úgy terveztük, hogy számukra biztonságos, ergonomikus és kényelmes munkahelyet biztosítson. Tudjuk, hogy az innovációink jobbá tették a teherautó-vezetők mindennapi életét – és még további pozitív változások várhatók. Bár folyamatosan dolgozunk a teherautó-iparág jobbá tételén, egy valami soha nem változik meg – a Volvo FH a járművezetők álma.

A Volvo FH születésének története

A Volvo FH születésének története

Az innováció soha nem áll meg. Az utak örökre megváltoztak 1993-ban a Volvo FH bemutatásával. A Volvo FH típus 25 évvel később még mindig folyamatosan kitolja a teherautó-iparág határait. Ám a sikerekhez rengeteg kemény munka és nehéz döntések kellettek.

Tekintse meg a filmet
A Volvo FH innovációi

Így fejlődik folyamatosan a Volvo FH

A 2018-as évben a Volvo FH teherautó sikereinek első 25 évét ünnepli. A haladás vezetése érdekében folyamatosan a vetélytársak előtt kell járni. Íme néhány példa arra, a Volvo Trucks miként vezeti a haladást.

Tudjon meg többet
A Volvo FH az eredeti vörös kampányszínben

25 innováció, amelyet a Volvo FH adott a világnak

A Volvo FH teherautó 25 évvel ezelőtt, a bemutatásakor innovatívnak számított – és mai is ugyanilyen újító. Nézze meg ezeket a képeket, amelyek 25 olyan alkalmat mutatnak be, amikor a Volvo FH egy hatalmasat ugrott előre.

Tudjon meg többet
A járművezetők szeretik a Volvo FH teherautót

A járművezetők szeretik a Volvo FH teherautót – és a Volvo FH szereti a járművezetőket

A Volvo Trucks törődik a járművezetőkkel. És a járművezetők szeretik a Volvo FH teherautót. Nézze meg Guilherme brazil teherautó-vezető rendkívüli esküvőjét!

Tekintse meg a filmet
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Ismerkedjen meg közelebbről a Volvo FH teherautóval

Tegyen fel kérdéseket! Keressen alkatrészt! Jelentkezzen karbantartásra! Specifikálja tökéletes teherautóját! Mindez Volvo Trucks kereskedőjénél lehetséges.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt