A Volvo FE fülkespecifikációi

  • Fülkeméretek
  • Fülkék termékjellemzői

  

Fülkeméretek

Nappali fülke

Nappali fülke kényelmes és ergonomikus vezetői környezettel. Belmagasság 1605 milliméter, hosszúság 1600 milliméter, szélesség 2300 milliméter.

Komfort fülke

A Komfort fülke több helyet kínál, és egy személy számára ággyal is felszerelhető, vagy irodarészként használható kiegészítő tárolóhelyekkel. Belmagasság 1605 milliméter, hosszúság 2000 milliméter, szélesség 2300 milliméter.

Hálófülke

Hálófülke egy személyes ággyal. Belmagasság 1605 milliméter, hosszúság 2200 milliméter, szélesség 2300 milliméter.

Alacsonybelépésű fülke

Alacsonybelépésű fülke alacsony belépési magassággal és akár három biztonsági övvel ellátott utasüléssel. Belmagasság 1605 milliméter, hosszúság 2200 milliméter, szélesség 2300 milliméter.

Fülkék termékjellemzői

Fülkefelfüggesztés
Mechanikus felfüggesztés elöl és hátul: csavarrugó és lengéscsillapító. Pneumatikus felfüggesztés elöl és hátul: légrugók.

Vezetőülés
Három különböző kényelmi szint: Comfort, Standard és Economy. Mindhárom állítható háttámlával, hosszirányú és magassági állítási lehetőséggel, változtatható dőlésszögű elülső résszel és integrált fejtámlával készül.

Utasülés
Három különböző kényelmi szint választható: Standard, Economy vagy Basic.

Fülkeszínek
Összesen 300 gyári változat rendelhető. Ezenfelül további színek is rendelhetők az ügyfél-adaptáció keretében.

Kormánykerék
A kormánykerék átmérője a teherautó konfigurációjától függően 460 milliméter vagy 500 milliméter, és pneumatikusan állítható a kívánt helyzetbe.

Tetőablak
A fülke egy 50 milliméterre nyitható tetőablakkal is felszerelhető. A tetőablak üveg vagy acél kivitelű lehet. A tetőablak kézzel vagy elektromosan mozgatható.

Fülkefűtés
A fülkefűtési rendszer két változatban rendelhető: kézi szabályzású fűtés, vagy kézi szabályzású fűtés légkondicionálással. Opcióként egy 2 kilowatt teljesítményű állóhelyzeti fűtőberendezés is rendelhető.

Belső tárolók
A fülke belseje számos praktikus és könnyen hozzáférhető tárolórekeszt kínál az iratok és a személyes tárgyak számára. A szélvédő fölött két tárolóegység, valamint négy DIN rekesz található. Opcióként számos különféle tároló és motorsátordoboz, íróalátét és ruhaakasztó rendelhető.

Kürtök
Két kiegészítő kürttípus rendelhető, elektromos vagy pneumatikus – vagy két tetőre szerelt pneumatikus kürt vagy egy elektromos kürt az elülső fedél alatt.

Ágy
Az ágy egy- vagy kétrészes lehet 580 milliméter, illetve 780 milliméter szélességgel. Opcióként ágyvédő rúd is rendelhető.

Alacsonybelépésű Fülke
Az FE Alacsonybelépésű Fülke könnyű megközelíthetőséget kínál, 90 fokos szögig nyitható ajtókkal és sík padlóval, kiváló járművezetői kilátással, és mivel ez egy Volvo – természetesen a legmagasabb szintű biztonsággal.

Letöltés

Fülkespecifikációk

Töltse le a teljes fülkespecifikációt PDF-fájlként. Letöltés(PDF, 2.1 MB)
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Érezze otthon magát

Dolgozzon kényelemben! Próbálja ki az ülést! Az ágyat! Nézzen be minden szekrénybe! El sem hiszi mennyi hely van bennük!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt