Tudjuk, mi folyik odakint. Tudjuk, milyenek a balesetek. Ezért végzünk el sok olyan tesztet is, amelyeket nem írnak elő jogszabályok.

Carl Johan Almqvist

közlekedés- és termékbiztonsági igazgató, Volvo Trucks

Belső tér

Volvo FE biztonságos fülke

Biztonságban ül

A Volvo FE fülkéjében a vezetőt kiemelkedő biztonság veszi körül. Az ülés rögzítését és a fülke teljes szerkezetét megerősítettük, és a többi fülkénkhez hasonlóan ez is megfelelt az összes szigorú teszten.

Volvo FE alcolock

Alcolock

Legyen egyértelmű az Ön üzenete: az alkohol nem való az utakra. Az alcolock gyári szerelésű is lehet, ez megszünteti a vezetők és a szállítási megrendelők bármilyen kételyét arról, milyen komolyan is veszi a közlekedésbiztonságot.

Volvo FE alacsonybelépésű fülke

Alacsonybelépésű fülke

Az alacsonybelépésű fülke esetében nem csupán könnyebb beszállni és kiszállni. Sokkal jobban látható a fülke melletti terület is.

A Volvo FE integrált biztonsági öve

Integrált biztonsági öv

A biztonsági öv használatával a teherautó-balesetekkel kapcsolatos halálesetek körülbelül fele megelőzhető lenne – gondoljon erre legközelebb, amikor beszáll teherautójába! A Volvo FE esetében a biztonsági övek az ülésekbe integráltak.

Külső

Volvo FE Aláfutásgátló rendszerek

Aláfutásgátló rendszerek

Elöl, hátul és oldalt található integrált védelem – ütközés esetén védik a másik közlekedőt. A rendszer megakadályozza, hogy kisebb járművek a teherautó alá szoruljanak.

Volvo FE világítás

Világítás

A fényszóróegység intelligens világítási funkciókat kínál kompakt csomagolásban. Integráltuk az elülső helyzetjelző fényeket és a nappali menetvilágítást. A teherautó mindig látható a közlekedés többi résztvevője számára. 

Volvo FE Körkörös kilátás

Körkörös kilátás

Ez létfontosságú a városokban a biztonságos üzemeltetéshez. A Volvo FE az optimális kilátáshoz tökéletes feltételeket teremt tükrökkel, méretes, alacsony peremű szélvédővel és az ajtók kiegészítő alsó ablakaival. Így láthatja, mi történik a teherautója körül.

Volvo FE aktív biztonsági rendszerek

Aktív biztonsági rendszerek

Teherautója segít Önnek. Nézze meg a Volvo Trucks által kínál aktív biztonsági rendszerek rövid áttekintését. 

Volvo FE biztonsági bemutató

Mi lenne, ha…?

Közlekedés- és termékbiztonsági igazgatónk felfedi az aktív biztonsági rendszereink működésének titkait.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Tapasztalja meg a biztonságot első kézből

Helyi Volvo Trucks kereskedője valamennyi kivételes biztonsági termékjellemzőt bemutatja Önnek, és megválaszolja minden biztonsággal kapcsolatos kérdését. 

Találja meg a legközelebbi kereskedőt