Az I-Shift növeli a termelékenységet

I-Shift – az eddigi legokosabb sebességváltónk

Egyszerű, megbízható és rendkívül hatékony – az I-Shift átalakította a fuvarozást. A járművezetők szeretik, mert nincs nehéz kuplungpedál, nem kell küzdeniük a váltókarral és minden fokozatváltás tökéletesen időzített. Emellett akár 5% üzemanyagot is megtakarít, így az üzemeltetők is szeretik.

Volvo FE fülke – a kényelem és termelékenység maximuma érdekében

A tökéletes környezet – munkához és pihenéshez

Attól a pillanattól, hogy felmászik a Volvo FE fülkéjébe (az optimalizált fellépőt használva), a műszak végéig megtapasztalja majd, hogy mindent arra terveztek, hogy termelékenyebbé tegyék Önt az út során. És nagyobb kényelmet biztosítsanak a nap végén.

Pillantson be a fülkébe
A Volvo FE meghajtásáról a D8K motor gondoskodik.

Még nagyobb erő

A D8K motor 350 lóerős teljesítményszintjével a Volvo FE minden korábbinál többre képes. Járművezetője többet teljesíthet kevesebb idő alatt. Nagyobb teljesítmény a termelékenység érdekében.

 

Vessen egy pillantást a hajtáslánc specifikációira
A 9 tonna terhelhetőségű első tengely megnöveli a terhelhetőséget.

Egy tonnával nagyobb terhelhetőség az első tengelyen

Az új első tengely immár akár 9 tonna tengelyterhelést tesz lehetővé – ez egy tonnával múlja felül a korábbit. Ez nagyobb terhelhetőséget jelent vagy éppen azt a rugalmasságot, amellyel több különböző típusú feladatot vállalhat el. És még termelékenyebbé teheti vállalkozását.

Vessen egy pillantást az alváz adataira
A Dynafleet maximalizálja termelékenységét

Dynafleet – maximalizálja termelékenységét

Helyek, rakományok és szintek. Vezetési idők. Károsanyag-kibocsátási jelentések. Üzemanyag-fogyasztás. A Dynafleet valós idejű rálátást nyújt valamennyi teherautójának adataira – segítve a termelékenység maximalizálását és a nyereségesebb döntések meghozatalát.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Legyen termelékenyebb

Beszéljen helyi Volvo Trucks kereskedőjével! Ők pontosan tudják, hogy miként tehetik olyan produktívvá Önt és tevékenységét, amennyire csak lehetséges.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt