Új, üzemanyag-hatékony Volvo FE motorok

A városi motor

A Volvo FE egy új fejlesztésű motorral készül. Az új egység üzemanyag-hatékony, szélesebb és laposabb nyomatékgörbével, és a gyorsabban felépülő teljesítmény (már kis fordulatszámon is) élénkebb reakciókat, magasabb átlagsebességet és kiemelkedő rugalmasságot biztosít. Így hatékonyabban boldogulhat városi környezetben, és tarthatja a menetrendjét.

Ismerje meg D8K motorunkat
Az üzemanyag-takarékos I-Shift sebességváltó

I-Shift – egyszerű, megbízható és rendkívül üzemanyag-hatékony

Most először I-Shift sebességváltóval is rendelhető a Volvo FE. Ez a jármű tömegét, az út dőlésszögét, a sebességet és a gyorsulást figyelve és lereagálva maximalizálja a teljesítményt és a hatékonyságot – ezzel üzemanyagot takarítva meg. Az alap szoftver könnyedén az adott követelményekhez igazíthatók két további csomag segítségével – Áruterítés és építőipar, illetve Gazdaságosság.

Ismerje meg az I-Shift sebességváltót
Vegye igénybe Fuel Advice szolgáltatásunkat, és személyes üzemanyag-fogyasztási tanácsadót kap

Fuel Advice – csökkenés, tartósan

Folyamatosan tartsa üzemanyag-fogyasztási célkitűzéseit! És nézze, ahogy azok egyre zsugorodnak, amint hatékonyabbá válik. Vegye igénybe Fuel Advice szolgáltatásunkat, és kijelölünk Önnek egy személyi üzemanyag-fogyasztási tanácsadót. A tanácsadó rendszeres elemzései, szakértő útmutatásai és gyakorlati segítsége jóvoltából azonnali üzemanyag-megtakarítást érhet el, ami évről évre tovább javul.

Mennyit takaríthatna meg Önnek a Fuel Advice?
VT

Fedezze fel az adatok hatalmát

A Dynafleet és a járművezető-továbbképzés együttesen akár hétszázalékos üzemanyag-megtakarítást eredményezhetnek.

Dynafleet – kövesse nyomon üzemanyag-hatékonyságát

Ismerje meg intelligens flottakezelő rendszerünket! Kövesse nyomon teherautói és járművezetői teljesítményét valós időben, és tekintse meg az automatikusan generálódott üzemanyag-hatékonysági értékeléseket! Ezután végezzen összehasonlításokat, vegye észre a trendeket és alkalmazzon jövedelmező, üzemanyag-megtakarító változásokat!

Fedezze fel a Dynafleet szolgáltatásait >

Járművezető-továbbképzés – kis változtatások, nagy megtakarítások

Gazdaságos Vezetés tanfolyamunk segít a legtöbbet kihozni minden csepp üzemanyagból. Ez a jól bevált szisztematikus megközelítés a Volvo Trucks Járművezető-továbbképzési program részeként üzemanyag-hatékony vezetési szokásokat, valamint fenntartható, hosszú távú megtakarításokat alakít ki – és a Dynafleet jelentésekkel együtt a leghatékonyabb.

Volvo járművezető-továbbképzés >

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Induljon megfelelő lábbal

Az üzemanyag-fogyasztás kulcsát már a kezdeteknél megkapjuk. Helyi Volvo Trucks kereskedője az üzemanyag-megtakarítás szakértője. Miért ne kérne tőle segítséget?

Találja meg a legközelebbi kereskedőt