A Volvo FE áttervezett ülése még biztonságosabbá vált

Dőljön hátra! Kösse be magát! Legyen biztonságban

A megerősített ülés és rögzítése baleset esetén minimalizálják az ülés előremozdulását. Az áttervezett integrált nyaktámasz mozdulatlanul tartja a nyakát, és biztosítja annak védelmét. Az integrált biztonsági övek pedig első osztályú ütközésvédelemmel vigyáznak Önre. Mivel biztonságáról gondoskodunk, Önnek csupán annyit kell tennie, hogy kiválasztja biztonsági öve színét – fekete vagy feltűnő vörös?

A Volvo FE Hátsó Aláfutásgátló rendszerei

Ön és mások védelme

Elülső és Hátsó Aláfutásgátló rendszereinket arra terveztük, hogy egy ütközés esetén megakadályozzák, hogy egy személyautó a teherautó alá szoruljon, így csökkentve az utasok sérülésének kockázatát. Elektronikus menetstabilizáló rendszerünk pedig hatékonyan csökkenti a megcsúszás és a borulás kockázatát. Veszélyes helyzetekben azonnal közbelép, csökkentve a motor teljesítményét és egymástól függetlenül működésbe hozva a teherautó és a pótkocsi egyes kerekeinek fékjeit.

Tudjon meg többet biztonsági rendszereinkről
A lehető legjobban látni – és látszani

Jobb kilátás

Döntse el, hogy mit szeretne látni az elektronikusan állítható külső visszapillantó tükrökkel! Legyen jobban látható az új nappali menetvilágítással! Lásson többet a zsúfolt helyeken a kiegészítő oldalablakok segítségével! És tartsa szemmel rakományát az opciós hátsó ablakon keresztül!

Háromrészes lökhárító a Volvo FE teherautón

Háromrészes lökhárító

A lökhárítók az acél sarkok jóvoltából kiemelkedően ellenállók az ütközésekkel szemben, csökkentik a sérülés kockázatát és a javítási költségeket. Ütközés esetén pedig a különálló darabok izolálják az ütközést, így elég csupán a sérült részt kicserélnie.

Volvo FE fejlett távirányítású riasztórendszerrel

Biztos rendszer

Fejlett távirányítású riasztórendszer szolgálja a Volvo FE biztonságát. Hatékonyan működésbe lép, ha nem kívánt vendégek próbálják kinyitni az ajtókat vagy háborgatni a járművet, így akkor is biztosítja nyugalmát, ha a teherautótól távol tartózkodik.

Böngésszen a Volvo opcionális felszerelései között

Opciós biztonsági felszerelések

Figyelmezető mellényt szeretne? Esetleg hordozható figyelmeztető lámpát? Bármilyen biztonsági kiegészítővel felszereljük Volvo teherautóját!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Készen áll egy biztonsági fejlesztésre?

Látogasson el helyi Volvo Trucks kereskedőjéhez! Ott bemutatják Önnek a fülke világszínvonalú biztonsági jellemzőit.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt