Az I-Shift mérsékli a fáradást és segít Önnek az útra és a forgalomra koncentrálni

Csak vezessen

Az I-Shift biztonságosabbá és sokkal kényelmesebbé teszi a vezetést! Nincs nehéz kuplungpedál. Nincs kar, amellyel küzdeni kellene. És minden fokozatváltás tökéletesen időzített. A rendszer egyszerűsége mérsékli a vezető fáradását, és segít Önnek az útra és a környező forgalomra koncentrálni. Ha szeretne kézzel váltani, a fokozatválasztón található gombbal vezérelheti a váltót.

Az I-Shift akár öt százalék üzemanyagot is megtakaríthat

Spórol az üzemanyaggal

Az I-Shift váltót üzemanyag-megtakarításra tervezték – akár öt százalék a megtakarítás. Csekélyek a belső veszteségek – valójában kisebbek, mint a manuális sebességváltóknál. Ám az elektronika jelenti az igazi különbséget. Economy üzemmódban haladva minden fokozatváltás pontosan időzített, így a motor a leghatékonyabb fordulatszám-tartományban üzemelhet.

Az I-Shift kommunikál a motorral

Így működik

Az I-Shift egy szinkronizálatlan manuális sebességváltóra épül – a kompakt dizájn és a kis belső veszteségek ennek köszönhetők. A varázslat azonban az elektronikus vezérlőegységben történik, amely a tengelykapcsolót és a fokozatváltásokat vezérli. A jármű sebességéről, tömegéről, az út meredekségéről és a szükséges nyomatékról érkező információk kiértékelése alapján a vezérlőegység minden egyes fokozatváltást kiemelkedő pontossággal hajt végre. A rendszer a motorral is kommunikál, lehetővé téve a fordulatszám és a fékhatás optimalizálását a maximális teljesítmény eléréséhez.

I-Shift szoftvercsomagok valamennyi szállítási feladathoz

Az Ön I-Shiftje

Az I-Shift szoftvercsomagot pontosan az Ön saját igényeihez igazíthatja. Mindegy, hogy áruterítéshez, építőipari munkákhoz vagy távolsági fuvarozáshoz szeretne megfelelő sebességváltót – kínálunk az Ön számára tökéletes csomagot.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Váltson okosan

Szeretné saját maga kipróbálni az I-Shiftet? Lépjen kapcsolatba helyi Volvo Trucks kereskedőjével – aki örömmel átadja Önnek a kulcsokat!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt