Volvo FE, a Volvo családjának teljes jogú tagja

A családhoz tartozik

Finoman ívelt, aerodinamikus dizájn. A határozott vonalak és grafikák. A védjeggyé vált V formájú lámpák. Bár a Volvo FE kisebb, ám ez egyúttal agilitást és kis tömeget jelent – e két jellemzőt rendkívül nagyra értékelik a városok közelében végzett feladatok során. Ismerkedjen meg a Volvo családjának teljes jogú tagjával!

A Volvo FE új megjelenése

Megkülönböztető jegy

Az áttervezett Volvo FE dizájnjában a klasszikus Volvo vas embléma a hűtőrácsról magasabb, szembetűnőbb helyre költözött. Ez nagyobbnak láttatja a szélvédőt, aminek következtében úgy látszik, mintha a járművezető közelebb ülne az úthoz és a teherautó kevésbé ijesztő sűrű forgalomban.  

Az új Volvo FE fülke légellenállása kisebb

Áramoljon a levegő

A Volvo FE finoman ívelt formaterve kedvező légellenállású – jobb rugalmasságot és üzemanyag-megtakarítást biztosítva. A jellegzetes méhsejt mintázatú elülső hűtőrács pedig hatékonyabb légáramlást tesz lehetővé, ami elősegíti a motor jobb hűtését és az utánkezelési folyamatot.

Válasszon több mint 650 szín közül! Amelyek mindegyike zöld.

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek.

Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja.

A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Álljon meg és csodálkozzon

Döntse el Ön, hogy a Volvo FE-e a legszebb áruterítő teherautó az utakon! Csak látogasson el helyi Volvo Trucks márkakereskedőjéhez!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt