Az Volvo FE alváza – a könnyű felépítményezhetőség érdekében

Erős, de sokoldalú

A Volvo FE alváz szinte bármilyen felépítményhez adaptálható. Robusztus, merev, és a szögletes, sík kialakítás könnyű felépítményezhetőséget biztosít, és egy olyan megoldást, amely a legnehezebb tevékenységek követelményeinek is megfelel. Az Euro 6 kapcsán továbbfejlesztett alvázkialakítás azt is jelenti, hogy a szigorúbb környezetvédelmi előírások nem befolyásolták a Volvo FE sokoldalúságát.

Volvo Felépítményezési Utasítások – segítenek lerövidíteni a kiszállítási időt

Rövidebb idő a felépítményezőnél

Rendelje meg Volvo FE teherautóját, és a felépítményező azonnal bejelentkezhet a Volvo Felépítményezési utasítások adatbázisba! A rendszerben található pontos specifikációk és 3D-s rajzok alapján már azelőtt megkezdődhet a munka, hogy a teherautó elhagyná a gyárat. Így gyorsabb és költséghatékonyabb az átadás.

Volvo felépítményezési utasítások
A Volvo FE Elektronikus Vezérlőrendszere

Gyors, egyszerű rakodás

Az elektronikus vezérlőrendszer (ECS) segítségével működtethető a légrugózás szintszabályzása is, a műszerfalon található kapcsolók, illetve a vezérlődoboz használatával. Ez bármilyen magasságban gyors és hatékony rakodást jelent.

Választhat a mechanikus és a légrugós fülkefelfüggesztés közül

Korszerű felfüggesztés

Biztosítsa a garantáltan sima utat. Válasszon mechanikus fülkefelfüggesztés elöl és hátul csavarrugókkal és lengéscsillapítókkal. Vagy teljesen légrugós fülkefelfüggesztést, amely elöl és hátul is légrugókat alkalmaz.

A Volvo FE Elektronikus Szabályozású Fékrendszere

Elektronikus szabályozású fékrendszer (EBS)

A Volvo FE pneumatikus fékrendszerrel rendelkezik, elöl és hátul belső szellőzésű féktárcsákkal. Elektronikus Szabályozású Fékrendszere (EBS) gyorsabb fékreakciót biztosít és elősegíti a fékalkatrészek kopásának csökkentését. A rendszer ABS-t és Fékkombináló rendszert is tartalmaz, amely a teherautó különböző fékrendszereit használva segíti elő az egyenletes fékezést, és csökkenti a gumiabroncsok és a fékek kopását. A kibővített EBS csomag Visszagurulás-gátló rendszert is tartalmaz.

VT

Kezdje el az építkezés

Látogassa meg helyi Volvo Trucks kereskedőjét, hogy megbeszéljék tökéletes Volvo FE teherautójának kialakítási opcióit és specifikációját!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt