Utcára tervezett dizájn

V alakú fényszórói alapján egyből látható, hogy egy Volvo

Bármilyen munka. Bármilyen utca. Bármikor. A Volvo FE illik a képbe. Áramvonalas fülkéjével és jellegzetes V-alakú világításával pedig kétségbevonhatatlanul a család tagja.

A Volvo FE biztonságos és kényelmes fülkéje

Belül minden a biztonságról és kényelemről szól. A tér, az ülés, a tárolóhelyek – mindent Ön köré terveztünk. Az ergonomikusan elhelyezett műszerek jóvoltából pedig minden elérhető közelségben van.

I-Shift a Volvo FE-hez

Üzemanyag-hatékonyság, beépítve

Egy különleges kialakítású motor. Intelligens I-Shift sebességváltónk. És egy maréknyi üzemanyag-megtakarító szolgáltatás. A Volvo FE a megtestesült üzemanyag-hatékonyság négy (vagy hat) keréken.

Mennyit takaríthatna meg?
Az üzemidő nyereségességet jelent

Üzemidő – jusson többhöz

Szolgáltatásaink és innovációnk segítenek a leállások elkerülésében. Ha pedig mégis bekövetkeznek, minimalizálják azokat. Ennyire egyszerű – és létfontosságú.

Így tesszük ezt lehetővé
Volvo FE, nyereséges áruterítésre tervezve

Vezesse a termelékenységet

A Volvo FE minden porcikájában az Ön termelékenységét szolgálja – a kifejezetten áruterítésre tervezett fellépőtől fejlett flottakezelő rendszerünkig.

Legyen termelékenyebb
Volvo FE: komolyan veszi a biztonságot

Komolyan biztonságos

Egy seregnyi kiemelkedő biztonsági termékjellemző. És egy fülke, amelyet arra terveztek, hogy biztonságban tartsa Önt és a többi közlekedőt.

Játsszon biztonságosan
A Volvo FE teherautó jól manőverezhető

Vegye könnyedén a kijáratot

Szűk a hely? A Volvo FE-t szűk fordulóköre, rásegítéses fokozatváltásai és fejlett vezetési ergonómiája hihetetlenül jól manőverezhetővé teszi.

Nézze meg a manőverező képességet éles helyzetben
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Ismerkedjen meg közelről a Volvo FE-vel

Fedezze fel a Volvo FE minden termékjellemzőjét! Majd látogasson el helyi Volvo Trucks kereskedőjéhez egy gyakorlati túrához!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt