Trucks

Készen áll a munkára – és akár egy szünetre is

Volvo FMX fülkebelső

A Volvo FMX kormánykereke mögött az irányítás az Öné. Most már minden eddiginél jobban irányíthat mindent, több támogatást és tágasabb teret kap. Ezt a helyet a termelékenységére szabták.

Szálljon be a Volvo FMX fülkéjébe és azonnal otthon érzi majd magát – pedig más, mint eddig. Az első benyomása valószínűleg az, hogy tágas és világos. Mindhárom fülkeváltozat a korábbinál több helyet kínál.

Ha helyet foglalt, mindent ott talál, ahol várja. Biztosan megtalálja a tökéletes pozíciót a kormánykerék döntési funkciója jóvoltából. A keze természetesen megpihen az I-Shift új váltókarján, amelyet elegánsan integráltak az ülésbe. A teherautó körüli kilátás nehezen találna legyőzőre, hiszen az ajtók vonala alacsonyan húzódik, az ablakok felülete nagyvonalú méretezésű. A belső minden apró részletét arra tervezték, hogy az Öné legyen az irányítás.

Ráadásul a teljes járművezetői kezelőfelület is új – arra tervezték, hogy vezetés közben a kezét a kormánykeréken tarthassa, a figyelmét a vezetésnek szentelhesse. Teljes ellenőrzése alatt tarthat mindent, ami szükséges a munkája pontos és hatékony elvégzéséhez.

A műszeregység teljesen digitális, amely új lehetőségeket biztosít ahhoz, hogy a munkakörnyezetet bármilyen helyzetben az igényeihez szabhassa. Az új kilenc hüvelyk képátlójú oldalsó kijelzőn a teherautó különböző funkcióit érheti el, például akár nyolc kamera képét és a vonóerő-átadás intuitív vezérlését.

A Volvo FMX vezetőfülkéjének hangvezérlése rengeteg helyzetben nyújt segítséget.

A belső felületek és anyagok prémiumminőséget sugároznak minden felszereltségi szint esetében. Három különféle felszereltségi szintből és színek széles kínálatából választhat. Biztosan megtalálja a saját stílusát.

Kárpitozási szintek

Három különféle belső felszereltségi szintből és színek széles kínálatából választhat.

A Robust felszereltség

Vinilkárpitozás és gumiszőnyegek jellemzik. Fedezze fel a különféle külső felszereltségi szinteket a Volvo Truck Builder konfigurátorban.

A Dynamic felszereltség

Szövetkárpitozás és gumiszőnyegek jellemzik. Fedezze fel a különféle külső felszereltségi szinteket a Volvo Truck Builder konfigurátorban.

A Progressive felszereltség

Plüss- vagy bőrkárpitozás és gumiszőnyegek jellemzik. Fedezze fel a különféle külső felszereltségi szinteket a Volvo Truck Builder konfigurátorban.

Teherautó-tartozékok

Legyen az Öné

A Volvo FMX belső képei

Testre szabhatja munkahelyét

Vegye fel a kapcsolatot a kereskedőjével, és alakítsa ki az új kedvenc helyét.