Trucks

A kihívásokhoz fejlődött

Volvo FMX fülke külső

Ha már eddig is kedvelte a Volvo FMX formatervét, akkor a legújabb evolúciója sem fog csalódást okozni. Teljesen új, modern profilt kapott, amely minden eddiginél kifinomultabb és magabiztosabb. Készen áll a legnehezebb feladatokra is.

A új formatervű fülkét függőleges profil, tágasabb belső tér, nagyvonalú ablakfelületek és alacsony ajtóvonal jellemzik. A homlokfal alsó része megerősíti ikonikusan masszív profilját, a karcsú V alakú fényszórókkal együtt. 

A fényszórók jellegzetes vonalai a fülke alakjával együtt haladnak, az első sarok körül a fülke oldalára húzódnak. A Volvo FMX koncepciójának megfelelően a robusztus homlokfal hatékonyan védi a járművet és tartós, alkatrészei szükség esetén könnyen cserélhetők.

Az is bizonyára feltűnik, hogy a homlokfal vas emblémája nagyobb, majd amikor közelebb ér az ajtóhoz, észreveheti, hogy a lépcsőfokok új robusztus kialakítást kaptak tartós csúszásmentes felülettel. A fülke tetején található acél tetőablak pedig a nehéz körülmények közötti védelem mércéjét jelenti. Ezek a részletek jelentik a különbséget.

Válasszon több mint 650 szín közül! Amelyek mindegyike zöld.

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek.

Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja.

A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

Kiegészítők a teherautójához

Legyen igazán az Öné 

A Volvo FMX külső képei

Készen áll egy Volvo FMX birtoklására?

A teherautó már várja Önt.