Trucks

Akcióra szabva

Volvo FMX alváz

Mindegy, hogy közúton vagy terepen vezet, olyan alváz szükséges Önnek, amely mindennap sok feladat teljesítésére képes. Valószínűleg kifejezetten az Ön üzemeltetéséhez építteti a felépítményt. Az alvázát az Ön sikerének támogatására alakítjuk ki – olyan komponenseket és rendszereket használva, amelyek garantáltan megbízhatóan működnek sok éven át.

Mindegy, hogy bányában dolgozik vagy forgalmas építési területeket szolgál ki, a Volvo FMX egy precíziós eszköz, amelyre számíthat. Válasszon egy sokoldalú tehergépkocsit kifejezetten építőipari alkalmazásra tervezett hátsó légrugózással vagy egy laprugós felfüggesztésűt, amelynek tengelyei hatalmas terhek hordozására képesek. A Volvo Dinamikus Kormányzás pedig utánozhatatlan kezelhetőséget és érzést biztosít.

A Volvo alváz biztosítja a kellő rugalmasságot, hogy megfelelő teherautót építsen bármilyen szállítási feladathoz és bármilyen felépítménnyel. Pontosan olyan Volvo FMX teherautót kap, amilyet szeretne. A Volvo Trucks márkakereskedője segít Önnek személyre szabni a teherautóját.

10/20 tonna terhelhetőségű első tengelyek

Nagy a terhelés? Nem probléma. A Volvo FMX teherautót nagy tengelyterhelésekre tervezték. Mindegy, hogy a laprugókat vagy a légrugózást választja, egyetlen első tengely akár 10 tonnával is terhelhető. Vagyis kettős tengely esetén 20 tonna a terhelhetőség. Ez jobb termelékenységet eredményez.

Emelhető Tandem Tengely

Csak akkor használja a tengelyt, amikor szükséges. Az Emelhető Tandemtengely lehetővé teszi a leghátsó meghajtott tengely hajtásról való leválasztását és megemelését lerakodás után. Akárcsak egy nem meghajtott segédtengely, ez jelentősen szűkíti a fordulókört, csökkenti az abroncsok kopását és az üzemanyag-fogyasztást.

További információk az Emelhető Tandemtengelyről

Öt tengellyel közvetlenül a gyárból

Nehéz terheket szállít? Immár akár közvetlenül a gyárban készülő öttengelyes teherautót is választhat. Gyorsabban hozzájut járművéhez és csökkenti a testreszabási költségeket. Ráadásul teherautóját a teljes járműre érvényes típusengedéllyel szállítjuk ki. Élvezheti a teljes Volvo garancia és vevőszolgálati támogatás előnyeit – ezek hosszú távon kisebb üzemeltetési költségeket jelenthetnek.

Fedezze fel a Volvo FMX teljes potenciálját

Forduljon kereskedőjéhez a Volvo FMX testreszabásához.