Trucks

A Volvo FMX – mindig célba ér, közúton és terepen is

Bizonyos feladatokat zökkenőmentesen el kell végezni, még kihívásokat jelentő körülmények között is. A Volvo FMX a Volvo Trucks eddigi legrobusztusabb építőipari teherautója, amely a legnehezebb feladatokat is megkönnyíti – mindegy, hogy vezet oda út vagy sem. Szabja az igényeihez és az Önre váró körülményekhez. 

Terepre megy

Ne hagyja, hogy a terep megállítsa

A feladataihoz szabott teljesítmény

A Volvo FMX hajtásláncának részletei

Az evolúció következő lépcsője

Minden eddiginél kifinomultabb és magabiztosabb

A Volvo FMX adatai dióhéjban

Motor teljesítménye: 330–540 LE
Hat fülkeméret
Dízel, biodízel, HVO és elektromos
Szabad hasmagasság akár 300 mm
Részletes információk a specifikációban

A termelékenységére szabva

Az Ön munkájához készült alváz

Szolgáltatások széles köre

Hozzon ki még többet a vállalatából

A Volvo FMX típusról áttekintést kaphat az interaktív prospektusban  

A Volvo FMX fülkéi

A Volvo FMX különlegességei

Mit mondanak mások a Volvo FMX teherautókról?

Soha nem tudjuk, hogy mi vár ránk. A talaj mozog, és ami az egyik pillanatban biztosnak néz ki, a következőben gyorsan megváltozhat.

Szolgáltatások, amelyek támogatják vállalkozását

Kiegészítők a teherautójához

Legyen igazán az Öné

Volvo FMX GYIK

Minden teherautónkat kiváló minőségű alkatrészekből építjük, hogy hatékony és tartós teherautót kínáljunk Önnek, optimalizálva azt a használatához. Mindezeken felül a Volvo FMX fülkéjének külseje képes sérülések nélkül megbirkózni a nehéz körülményekkel. Erre csupán néhány példa a robusztus homlokfal nagy megközelítési szöge, a motorvédő lemez, valamint a fényszórókat és a további alkatrészeket védő acél lökhárító. További példát jelentenek a nagy szabad hasmagasság és a masszív tengelyek. Összességében ezeket nehéz legyőzni.

Természetesen! Választhatja egy, kettő vagy három meghajtott tengellyel. Ami azt jelenti, hogy 4×4 vagy 6×6 konfigurációban is specifikálhatja. Ezen felül dönthet 8×6-os kombináció mellett, ha különösen nehéz körülmények között kell nagy terheket szállítania. Ha még nagyobb teherbírás szükséges akkor elérhetők 10×4 és 10×6 tengelyelrendezések is.

Ez értelemszerűen attól függ, hogy melyik verziót választja. Ám általánosságban igaz, hogy az előző Volvo FMX teherautókénál tágasabbak a fülkék. A nappali fülke a vezetéshez és a feladatai menedzseléséhez szükséges teret biztosítják, miközben optimalizálják a szállítóeszköz hosszát. A hálófülke és a Globetrotter fülke rengeteg helyet és nagyszerű kényelmet kínál az éjszakai pihenőkhöz.

Igen! Minden D11 és D13 motorunk üzemeltethető hidrogénezett növényi olajokkal (HVO), néhány változat pedig akár biodízellel is.

Ismerje meg a Volvo FMX teherautót a kereskedőjénél

Maradt még kérdése? Szeretne beszélni valakivel az Ön következő teherautójáról? Vagy már most készen áll arra, hogy az új Volvo FMX típusra váltson?