Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Az erő és a precízió találkozása

A Volvo FM hajtáslánca

A megfelelő teljesítmény és irányítás, ami a munkájához és a célállomások eléréséhez szükséges. Mostantól minden eddiginél pontosabban testre szabhatja a Volvo FM hajtásláncát. Mindig elegendő erő áll majd rendelkezésére a feladatok könnyed elvégzéséhez, és arról is gondoskodunk, hogy az üzemanyagot a lehető leghatékonyabban használja fel. Nyerjen ki a befektetésénél sokkal többet. Ez a jövedelmezőség.

Motorok

A Volvo FM hajtásláncainak középpontjában a D11 D lépcsőjű motorcsaládunk (330, 380, 430 vagy 460 lóerő teljesítménnyel) vagy a D13 D lépcsőjű motorjaink (420, 460 vagy 500 lóerő teljesítménnyel) állnak. Elérhetők gázüzemű motorvariánsok is 420 lóerővel vagy 460 lóerővel. Melyik a legmegfelelőbb az Ön és a vállalkozása számára?

Vezethetőség

A Volvo FM teherautójához választott motorváltozattól függetlenül lenyűgöző nyomatékszintet kap széles fordulatszám-tartományban. Az eredmény a kiváló vezethetőség és kis üzemanyag-fogyasztás.

Alternatív üzemanyagok

Ha jelentősen csökkentené a környezeti lábnyomát, választhatja a Volvo FM LNG gázüzemű teherautót. Cseppfolyósított földgázzal vagy cseppfolyósított biogázzal üzemel, így akár a fosszilis energiahordozóktól mentes üzemeltetést is lehetővé teszi. Ezenfelül az összes dízelmotorunkat gázolajjal vagy hidrogénezett növényi olajokkal (HVO) is üzemeltetheti. Inkább biodízelt használna? A Volvo FM különleges változataival ez is lehetséges.

További információ a Volvo FM LNG gázüzemű teherautókról

I-Shift

Az I-Shift automatizált váltók egész családja, amelyek a vezetést könnyebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik. Nincs nehéz tengelykapcsoló-pedál, nem kell küzdeni a váltókarral. Minden fokozatváltás tökéletesen időzített és automatikusan megtörténik. A szoftvercsomagok kínálatával az I-Shift váltót az igényeihez igazíthatja. A Volvo FM esetében akár a kúszófokozatokkal rendelkező I-Shift váltót is választhatja vagy az I-Shift Dual Clutch kettős tengelykapcsolós automatizált váltót. 

Bővebb információk az I-Shift automatizált váltóról

Szükséges az erő?

Kereskedője segítséget nyújthat az Ön igényeinek megfelelő testreszabásban.