Trucks

Az Ön pilótafülkéje és az irodája.

Volvo FM fülkebelső

Öné az irányítás és Ön végzi el a munkát. Ám mostantól minden eddiginél nagyobb mértékű irányítást, jobb támogatást és több helyet kap. Ezt a helyet Önhöz szabták.

Amint beszáll a Volvo FM fülkéjébe, rögtön egyértelmű az érzés, hogy az evolúció újabb lépéseket tett előre. Minden más – mégis nagyon ismerős. Elsőként valószínűleg az ötlik a szemébe, hogy tágas és világos. A nagyobb tetőablak több fényt enged be felülről, fokozva a tágasság érzését. Amikor helyet foglal, mindent ott talál, ahol várja.

Biztosan megtalálja a tökéletes pozíciót a kormánykerék döntési funkciója jóvoltából. A keze természetesen megpihen az I-Shift váltókarján, amelyet elegánsan integráltak az ülésbe. A teherautó körüli kilátás nehezen találna legyőzőre, hiszen az ajtók vonala alacsonyan húzódik, az ablakok felülete nagyvonalú méretezésű. A fülke minden apró részletét arra tervezték, hogy az Öné legyen az irányítás.

Ezenkívül a teljes járművezetői kezelőfelület is új – arra tervezték, hogy vezetés közben a kezét a kormánykeréken tarthassa, a szemét pedig az úton. Teljes ellenőrzése alatt tarthat mindent, ami szükséges a munka megfelelő elvégzéséhez és egyúttal vállalkozása haszonkulcsának megőrzéséhez.

A műszeregység egy teljesen digitális kijelző, amely új lehetőségeket teremt ahhoz, hogy a munkakörnyezetet bármilyen helyzetben az igényeihez szabhassa. Az új kilenc hüvelyk képátlójú oldalsó kijelzőn a teherautó különböző funkcióit érheti el, például akár nyolc kamera képét és számos alkalmazást. Még a tengelyek és a differenciálművek állapota is könnyen ellenőrizhető. Ez mobil irodájának parancsnoki központja.

A Volvo FM vezetőfülkéjének hangvezérlése rengeteg helyzetben nyújt segítséget.

A belső felületek és anyagok prémiumminőséget sugároznak minden felszereltségi szint esetében. Három különféle felszereltségi szintből és színek széles kínálatából választhat. Biztosan megtalálja a saját stílusát.

A teljes kép

A fülkét a jó kilátásra tervezték. Ám ennek fokozására akár nyolc kamerával is felszerelheti a teherautót, a kamerák képét az oldalsó kijelzőn tekintheti meg. Folyamatosan szemmel tarthatja a teherautóját, a környező forgalmat és a rakományát.

Tér és tárolóhelyek

A Volvo FM minden fülkeváltozata a tágasság érzetét nyújtja, és számos ötletes tárolóhelyet kínál. Erre csak néhány példa a nappali fülkékben a hátfali tároló, a hálófülkékben pedig a kényelmes ágy alatti tárolók.

Kárpitozási szintek

Három különféle belső felszereltségi szintből és színek széles kínálatából választhat.

A Robust felszereltség

Vinilkárpitozás, gumiszőnyegek, dekorbetétek és kárpitszegélyek jellemzik. Fedezze fel a különféle külső felszereltségi szinteket a Volvo Truck Builder konfigurátorban.

A Dynamic felszereltség

Szövetkárpitozás, gumiszőnyegek, dekorbetétek és kárpitszegélyek jellemzik. Fedezze fel a különféle külső felszereltségi szinteket a Volvo Truck Builder konfigurátorban.

A Progressive felszereltség

Plüss- vagy bőrkárpitozás, gumiszőnyegek, dekorbetétek és kárpitszegélyek jellemzik. Fedezze fel a különféle külső felszereltségi szinteket a Volvo Truck Builder konfigurátorban.

Teherautó-tartozékok

Legyen igazán az Öné

A Volvo FM belső képei

Testre szabhatja munkahelyét

Vegye fel a kapcsolatot a kereskedőjével, és alakítsa ki az új kedvenc helyét.