Trucks

Evolúciós ugrás

A VOLVO FM FÜLKÉJÉNEK KÜLSEJE

Nagyobb testvéreire emlékeztet – mégis olyan sokoldalú és mozgékony, amennyire azt Volvo FM típustól megszokta. Az új, modern profil rámutat arra, hogy minden eddiginél jobb formában készül arra, hogy megfeleljen a kihívásainak. Egyszerre több lépést is előrelépett az evolúcióban.

 

A fülke új formatervét függőleges profil, tágasabb belső tér, nagyvonalú ablakfelületek és alacsony ajtóvonal jellemzik. A Volvo FM élei simábbak, a homlokfal felső és alsó része közötti réseket minimalizálták a légellenállás csökkentésére és a hatékonyság növelésére.

A teherautó evolúciójának másik jól látható jele a fényszóró dizájnja, amely kiemeli a Volvo FM ikonikus megjelenését. A fényszórók jellegzetes vonalai a fülke alakjával együtt haladnak, az első sarok körül a fülke oldalára húzódnak. Még álló helyzetben is nyilvánvaló, hogy ez a teherautó egyaránt hatékony nagy tempó mellett és forgalmas helyeken navigálva is.  

Az is bizonyára feltűnik, hogy a homlokfal vas emblémája nagyobb, majd amikor közelebb ér az ajtókhoz, észreveheti a lépcsőfokokra választott alumíniumbetéteket. Ezek a részletek jelentik a különbséget.

Jó kilátásra tervezték

A visszapillantó tükrök modern kialakításúak, vékony házak és jól méretezett tükörlapok jellemzik azokat. Több elemből épülnek fel, így a nagyvonalú tükörfelületek és a minimalizált rejtett szögek kombinációját kínálják. Ha az utasoldali ajtót alsó kiegészítő ablakkal specifikálja, akkor nagyszerű kilátás nyílik a teherautó körül minden irányba. Még a közvetlen környezetére is.

Fényszórók

Az ikonikus fényszórók két különböző változatban kaphatók: az egyik halogénizzós, a másik LED-technikájú. Mindkettő jellemzője a jellegzetes V alakú LED-technikájú nappali menetfény.

Válassza ki a felszereltségi szintet

Két külső felszereltségi szint és több száz szín közül választhat.

Alapkivitelű felszereltségi szint

Fekete hűtőrács és mennydörgésszürke lökhárító, tükrök stb. jellemzik. Fedezze fel a különféle külső felszereltségi szinteket a Volvo Truck Builder konfigurátorban.

A gazdagabb felszereltségi szint

Mennydörgésszürke hűtőrács jellemzi. A lökhárító, a tükrök stb. egyaránt a karosszéria színére fényezett. Alumínium díszítések a fellépőn. Fedezze fel a különféle külső felszereltségi szinteket a Volvo Truck Builder konfigurátorban.

Válasszon több mint 650 szín közül! Amelyek mindegyike zöld.

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek.

Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja.

A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

Teherautó-tartozékok

Legyen az Öné

A Volvo FM külső képei

Készen áll egy Volvo FM birtoklására?

A teherautó már várja Önt.