Trucks

A feladathoz megfelelő eszköz

Volvo FM alváz

Szállítási igényeitől függetlenül egy olyan teherautót szeretne, amelynek alváza megbirkózik a járműnek szánt feladatokkal. Esetleg kifejezetten az Ön üzemeltetéséhez épített felépítmény szükséges? Az alvázát az Ön sikerének támogatására alakítjuk ki – olyan komponenseket és rendszereket használva, amelyek garantáltan megbízhatóan működnek sok éven át. Ez egy olyan munkaeszköz, amelyre számíthat.

Mindegy, hogy nagy tempóval halad vagy rakodórámpáknál kell manővereznie, a Volvo FM egy precíziós eszköz, amely segíti a munkája megfelelő elvégzésében. Akár teljes légrugózású teherautót is válaszhat, mind a nagy kihívásokat támasztó régiók közötti fuvarozáshoz, mind az építőipari feladatok elvégzéséhez. A Volvo Dinamikus Kormányzás pedig utánozhatatlan kezelhetőséget és érzést biztosít.

A Volvo FM típust akár könnyű közúti nyerges vontatóként is választhatja vagy akár öttengelyes alvázként, amely készen áll egy komplex felépítmény fogadására. És mindkettő ugyanarra az alvázkoncepcióra épül. Ennek köszönhetően válik a Volvo FM egy igazán sokoldalú teherautóvá – amelyet az Ön specifikációjához építünk.

10 tonna terhelhetőségű első tengelyek

Nagy a terhelés? Nem probléma. A Volvo FM teherautót nagy tengelyterhelésekre tervezték. Mindegy, hogy a laprugókat vagy a légrugózást választja, egyetlen első tengely akár 10 tonnával is terhelhető. Vagyis kettős tengely esetén 20 tonna a terhelhetőség. Ez segíthet Önnek jobb haszonkulcsok elérésében – és megkönnyíti a nehéz vagy egyenetlenül elosztott rakományok kezelését.

Emelhető Tandem Tengely

Csak akkor használja a tengelyt, amikor szükséges. Az Emelhető Tandemtengely lehetővé teszi a leghátsó meghajtott tengely hajtásról való leválasztását és megemelését lerakodás után. Akárcsak egy nem meghajtott segédtengely, ez jelentősen szűkíti a fordulókört, csökkenti az abroncsok kopását és az üzemanyag-fogyasztást.

További információk az Emelhető Tandemtengelyről

Öt tengellyel közvetlenül a gyárból

Nehéz terheket szállít? Immár akár közvetlenül a gyárban készülő öttengelyes teherautót is választhat. Gyorsabban hozzájut járművéhez és csökkenti a testreszabási költségeket. Ráadásul teherautóját a teljes járműre érvényes típusengedéllyel szállítjuk ki. Élvezheti a teljes Volvo garancia és vevőszolgálati támogatás előnyeit – ezek hosszú távon kisebb üzemeltetési költségeket jelenthetnek.

Fedezze fel a Volvo FM teljes potenciálját

Forduljon kereskedőjéhez a Volvo FM testreszabásához