Trucks

Az Ön gördülő szállodai lakosztálya

Élet a Volvo FH16 fedélzetén

Elegáns éjszakai szállásra vágyik vagy csak egy igazán kényelmes és rendkívül tágas fülkét szeretne? A Volvo FH16 megteszi a következő lépést az úton töltött élet evolúciójában. Itt a külső körülményektől függetlenül mindig kényelmes otthonra talál. Szálljon be!

Öt különböző fülkeméret közül választhatja ki az igényeinek megfelelő teret. Mindegyik a tágasság érzetét biztosítja, felülről érkező fénnyel. A fülkék közül négyben akár két ember is kényelmesen aludhat vagy akár egyedül is élvezheti a rendelkezésére álló teret. Ideális feltételeket biztosít a megfelelő pihenéshez – a szigetelt fülke és a sötétítőfüggönyök segítik a zavartalan alvást. A légkondicionáló rendszer akár az I-Park Cool álló helyzeti hűtéssel is felszerelhető, hogy egész éjjel tökéletes hőmérsékletet biztosítson.

Bőséges mennyiségű tárolóhely várja az összes holmiját. A világítást, az audio- és a szórakoztató rendszert, valamint az egyéb funkciókat egyszerűen vezérelheti a műszerfalról, a hátfali kezelőpanelről vagy a Hangvezérlés segítségével. És ez csupán a kezdet! Válasszon a kiegészítőink kínálatából, amelyek még kényelmesebbé teszik az úton töltött életet.

Kényelmes alvás

Válasszon a levegős zsákrugós matrac vagy a habszivacs matrac közül. Mindegy, melyiket választja, mindegyik prémiumszintű kényelmet nyújt a pihenéshez. A még jobb alvás érdekében az ágy úgy is beállítható, hogy kompenzálja a lejtőn parkolást.

Két hűtőszekrény

Nagy hűtési kapacitást igényel? Nem probléma. A Volvo FH16 fülkéjébe akár két hűtőszekrényt is rendelhet. Az egyik a felső hátsó polcban, a másik az ágy alatt található.

KIEGÉSZÍTŐK A TEHERAUTÓJÁHOZ

LEGYEN IGAZÁN AZ ÖNÉ

KÉSZEN ÁLL A PRÉMIUMSZINTŰ KÉNYELEMRE?

Segítünk meghozni a helyes döntéseket.